Coronavirus: Congresul Mondial GSM din 2020 a fost anulat. Era cel mai mare eveniment de tehnologie mobilă al anului

Cel mai mare eveniment de tehnologie mobilă din anul calendaristic, Congresul Mondial GSM, nu va mai avea loc.

Cel mai mare eveniment de tehnologie mobilă din anul calendaristic, Congresul Mondial GSM (MWC), nu va mai avea loc în acest an, conform The Verge. După ce noul coronavirus a făcut multe companii să se retragă din celebra expoziție, organizatorul Asociația GSM (GSMA) a anulat-o.

Într-un comunicat, directorul executiv al GSMA, John Hoffman, a spus că epidemia de coronavirus a făcut realizarea evenimentului „imposibilă". Congresul era programat în Barcelona, Spania, între 24 și 27 februarie.

Cu mare considerație către Barcelona și Spania

(w670)

Cu mare considerație către siguranța și sănătatea din Barcelona și din țara gazdă, GSMA anulează MWC Barcelona 2020, din cauza îngrijorării globale legată de epidemia coronavirusului, neliniștea de a călători și alte circumstanțe, lucruri ce fac realizarea evenimentului imposibilă. Gazdele principale ale orașului respectă și înțeleg decizia. GSMA și gazdele vor continua să lucreze la unison și se vor susține reciproc pentru MWC Barcelona 2021 și viitoarele ediții. Transmitem simpatiile noastre către cei care sunt afectați în China și în jurul lumii.”

Infecțiile cu coronavirus au trecut de 42.000, iar numărul total de morți cauzate de acesta a crescut de 1.000. Cele mai multe infecții și morți au fost raportate în Wuhan și în regiunea înconjurătoare, Hubei, din China, însă cel puțin 25 de țări au raportat deja cazuri. GSMA a încercat să înlăture îngrijorările cu ajutorul măsurilor de dezinfecție de la evenimentul care ar fi trebuit să aibă loc, recomandându-le participanților să nu dea mâna și interzicându-le accesul vizitatorilor din provincia Hubei.

Congresul Mondial GSM, uriaș în lumea mobilă

 (w670)

GSMA este un organism comercial care reprezintă mai bine de 1.200 de companii din ecosistemul mobil, iar Congresul Mondial GSM este ocazia multora de a lega parteneriate, a face înțelegeri și a lansa produse. MWC are loc anual, în Barcelona, iar impactul economic este de 492 milioane euro, creând 14.100 de joburi part-time.

MWC 2020 ar fi avut o prezență chineză importantă, iar toate brandurile principale de telefoane inteligente ale țării ar fi apărut la acest eveniment. LG s-a retras din MWC la începutul lunii, iar ZTE a anulat conferința de presă din cauza temerilor legate de coronavirus.

Ericsson, unul dintre cei mai mari demonstranți ai show-ului, de asemenea se retrăsese, după care Nvidia, Intel, Vivo, Sony, Amazon și NTT Docomo au urmat calea suedezilor. Cele mai recente companii care s-au retras au fost Cisco, Nokia, BT și HMD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel