Coreea de Nord. Trump, DECIZIE și mesaj SURPRINZĂTOR

trump
trump

Donald Trump a discutat telefonic cu premierul Coreei de Sud în privința reluării dialogului cu țara condusă de Kim Jong Un. 

"Casa Albastră" prezidențială din Coreea de Sud a declarat că Trump a spus premierului Coreei de Sud, Moon Jae-in, într-o discuție telefonciă faptul că speră ca discuțiile inter-coreene vor conduce la rezultate bune și că va trimite o delegație la nivel înalt, inclusiv membrii familiei sale, la Jocurile Olimpice de iarnă, care va avea loc în Coreea de Sud.

Totodată, Donald Trump a fost de acord ca pe perioada Jocurilor Olimpice de Iarnă să nu aibă loc exerciții militare în zonă. 

Într-un tweet anterior, Trump a salutat discuțiile potențiale dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud ca fiind "un lucru bun" și a încurajat rice dialog după ce Seulul și Phenianul au reluat legătura de comunicare de la graniță, în această săptămână. 

"Crede cineva că dialogul dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud ar fi avut loc, dacă nu aș fi fost ferm, puternic și dispus să-mi arăt puterea totală împotriva Nordului?" a scris Trump pe Twitter. 

Coreea de Nord a denunțat anterior exercițiile militare comune americane și sud-coreene ca o pregătire pentru invazie, relatează Reuters.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel