EXCLUSIV  CONGRES PSD. Dragnea - Năstase, comparație. Remus Borza: E un paradox

Deputatul independent Remus Borza a vorbit în cadrul emisiunii Borza Analytica despre Congresul PSD, făcând o comparație între Liviu Dragnea și fostul lider PSD Adrian Năstase.

Remus Borza a vorbit despre Congresul PSD. Deputatul independent e de părere că sâmbătă, delegații social-democrați vor veni și vor aduce ”îndelungi ovații, osanale, stăpânului absolut Liviu Dragnea”.

”Congresul nu face altceva decât să formalizeze o situație de fapt, anume puterea absolută pentru Liviu Dragnea”, consideră Remus Borza care a mai adăugat că de aproximativ un an liderul PSD deține puterea absolută în România și anume: o majoritate mai mult decât confortabilă în Parlament, 58% din primarii din România, 28 de Consilii Județene și controlează instituții cheie precum Curtea de Conturi, ASF, ANCOM, ANRE.

Întrebat dacă există o pararelă cu Adrian Năstase, având în vedere că Dragnea are toate instituțiile în mână, Remus Borza a declarat că:

„Din punct de vedere al background-ului profesional, intelectual, e o diferență mare între Adrian Năstase și Liviu Dragnea. Dar din punct de vedere al abilității politice, din punctul meu de vedere, Dragnea e peste Năstase. Din nou un paradox. 

E foarte abil Liviu Dragnea, foarte alunecos. Știe să dezamorseze din timp conflicte, să destructureze toate aceste dizidențe atât din interiorul PSD cât și din afară. Sunt câțiva lideri ai PSD foarte vocali în ultima perioadă. Revoltații din PSD, îi numeri pe degetele de la o mână. O să îi vedeți la Congres muți. Niciunul nu o să ridice capul din pământ. Congresul nu va face altceva decât să valideze loialii lui Dragnea în funcțiile de conducere ale partidului”, a adăugat Remus Borza la DC News.

[citeste si]

Interviul integral îl puteți urmări AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel