EXCLUSIV  Conducta BRUA, un pas înainte. Primarul Dumitru Modrea susține investiția europeană

Primarul comunei Turcinești din județul Gorj, Dumitru Modrea, a declarat la Interviurile DC News, că susține proiectul BRUA, magistrala de gaze care va interconecta România, Bulgaria și Austria.     

Primarul spune că a susținut investiția în conducta BRUA, în fața cetățenilor, și că le-a explicat că avantajele sunt mai mari decât dezavantajele. "Conducta trece pe o porțiune foarte mică, respectiv pe zona de nord. Cei care vor să își construiască o casă ar pierde 20 de metri de la conductă. Am militat pentru această construcție, am discutat cu cetățenii, nu sunt foarte mulți. Organizarea de șantier este pe raza comunei noastre. Am căutat ca orice primar care vrea să gestioneze cât mai bine o situație, să meargă tineri din comună să muncească acolo.

Mai există posibilitatea de închiriere a unor utilaje societății care execută aceste lucrări și nu în ultimul rând sunt niște taxe și impozite pe care noi le primim pe perioada acestui program. Acestă investiție este un pas mare pentru noi românii știind că nu mai depinzi în chestiunea gazelor de cineva", a declarat primarul din Turcinești. 

Urmărește aici declarațiile primarului din Turcinești:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel