EXCLUSIV  Condiția femeii în astrograma României, subiect tabu. Daniela Simulescu: Informații care nu au mai apărut

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a vorbit despre un subiect tabu.

„În astrograma României de la 1 Decembrie 1918, Luna era în Scorpion. În astrologie, înseamnă cădere. Semnul Scorpion este unul cu durerea la purtător, dornic de a muri și învia, unul cu impulsuri necontrolabile, fără limite, unul masochist, cu tendințe autodistructive toată viața. Femeile sunt foarte intense, pasionale, ofticate, au tot felul de dorințe și fantezii pe care nu și le pot exprima. Au tot felul de dureri purtate din generație în generație, tot felul de traume. Au fost învățate să sufere. De aceea femeilor din această țară – o să sune urât – le place să sufere. Au un nivel al suportabilității extraordinar. O țară cu Luna în Scorpion ascunde lucruri, mai ales legate de familie. Da, m-a bătut o dată, nu mai contează, aduce bani acasă, e bine. Lasă, lasă. Atenție: nu judec pe nimeni, doar că spun că există și o altă soluție. Când te obișnuiești cu durerea, trăiești doar în suferință. Scorpionul este și semnul sexualității, de aceea acest subiect este ținut închis la noi țară, nu dorim să vorbim despre el.

Statisticile la noi în țară privind violența domestică sunt îngrozitoare. Femeia este învățată să lase capul jos. Luna în Scorpion ne duce jos de tot și ne face să suferim mult. Mai există și tendința de a nu spune și de a îi invidia pe ceilalți. Ne uităm la celelalte femei și avem impresia că sunt fericite pentru că le vedem zâmbind. Și zâmbim și noi când, de fapt, pe dinăuntru, avem un vulcan de emoții și de durere", a spus Daniela Simulescu.

Care este soluția?

„În astrograma României de la 1 decembrie 1918, Venus, planeta feminității, era în Săgetător. Există câteva posibilități extraordinare, iar toate se pot intersecta. Ca țară, soluția este educația. Săgetătorul este semnul educației înalte, al facultăților, al limbilor străine. Este semnul fără limite, semnul idealurilor.

Femeile din țara aceasta care au acces la educație reușesc să depășească bărbații și să ajungă în funcții extraordinare. Venus în Săgetător vrea călătorii. Deci educație, călătorii, deschiderea limitelor", a explicat astrologul la DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel