Comisia SRI. Alina Bica, Dan Andronic și Doru Paraschiv, chemați la comisie

 Preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Claudiu Manda, a declarat joi că intenţionează să îi invite la audierile de săptămâna viitoare pe Doru Paraschiv, Alina Bica şi Dan Andronic. 

"În privinţa unei posibile audieri a fostului preşedinte Traian Băsescu nu avem noutăţi. Aşa cum am mai anunţat, domnul Băsescu a spus că doreşte să vină să lămurească, dar, în opinia domniei sale, o să fie destul de multe lucruri pe care să le avem în atenţia comisiei şi pe care consideră că poate să vină să le lămurească. Ne menţinem intenţia de a invita pe cele trei persoane pe care le-am anunţat pentru săptămâna aceasta, Doru Paraschiv, Alina Bica şi Dan Andronic. Domnul Andronic am înţeles că a avut ieri un termen la proces, de aceea nu a putut să ajungă ieri, iar pentru astăzi aveam deja planificată audierea domnului Iliescu. Dacă pe parcurs o să apară şi alte persoane care doresc să vină la comisie sau timpul le permite, putem să le invităm", a spus Manda, la finalul şedinţei comisiei. 

El a adăugat că şi în ceea ce îl priveşte pe Sebastian Ghiţă sunt multe lucruri de lămurit. 

"Se pune problema dacă o să încercăm o audiere foarte repede sau dacă sunt elemente pe care le tot preluăm în cadrul comisiei şi pe care o să le probăm într-o discuţie cu domnia sa, acum având această posibilitate de a folosi acelaşi sistem pe care îl au şi instanţele, de telefon video sau videoconferinţă. Nu am stabilit în acest moment nimic", a menţionat Manda, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel