Codrin Ștefănescu, poveste fabuloasă despre Traian Băsescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a spus o poveste despre Traian Băsescu, la scurt timp după apariția informației conform căreia fostul președinte ar urma să înființeze, alături de președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, o platformă politico-civică largă.

Citește și: BOMBĂ. Băsescu renunță la PMP pentru un nou proiect

Invitat vineri seara în emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, Codrin Ștefănescu a fost întrebat de moderatorul Răzvan Dumitrescu: "Cum vedeți asocierea asta, fie și aluzivă, între o construcție pe care o faci pentru Băsescu și Corneliu Coposu?"

"Povestea asta are și o parte amuzantă și o parte macabră.

Ideea principală este că nici Pavelescu nu vrea să-i dea ștampila lui Băsescu și atunci ei se joacă precum în povestea aia, 'Cei trei ursuleți'. Adică cei trei ursuleți au ajuns la concluzia că dacă nu pun toți mână de la mână nu pot să construiască o casă. A venit al patrulea ursuleț, Mândrilă, care era mai deștept, și le-a zis: 'Mă, dacă nu puneți toți mâna să faceți platforma asta, cu mine în spate, nu faceți nimic'.

Asta e partea amuzantă, că se joacă de-a 'Cei trei ursuleți'.

Partea macabră însă este că pe ursulețul principal îl caută lupul prin pădure și el încă e liber. Că știți că, până la urmă, și în poveste lupul îl prinde. Și atunci, ursul care se plimbă prin pădure, văzând că nu-l caută nimeni, face el platforme", a răspuns secretarul general adjunct al PSD.

Vezi și: Ciuvică, reacție după o știre despre Băsescu: "Grotesc, mizerabil"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel