Codrin Ștefănescu, răspuns pentru Corina Crețu: Dacă asta vrea...

Dan Carp / 03 noi 2018 / 13:30 Salveaza PDF Comentarii
Codrin Ștefănescu
Descriere foto: Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu i-a răspuns comisarului Corina Crețu care l-a avertizat că va merge până la capăt și îl va da în judecată. El i-a transmis să nu uite că a ajuns comisar european pe listele PSD. 

"Îi transmit doamnei comisar european Corina Crețu că dacă vrea să transferăm chestia asta în instanță este foarte bine, e ok. I-am cerut doamnei comisar să nu uite două lucruri: că a ajuns acolo pe listele PSD și să fie tot timpul româncă. Sunt anumite proiecte care în calitatea sa de comisar european trebuie să le discute strict la Guvern. Dacă miniștrii de resort decid că este oportun pentru România, pentru conturile noastre, să facem un anumit proiect în parteneriat public-privat decât în sistemul pe care l-a negociat guvernul Cioloș cu cei de la Bruxelles, atunci evident ca secretar general adjunct al partidului cred în Guvernul meu. (...) E poziția partidului pentru că toată lumea, începând de la Darius Vâlcov, Sorina Pintea, Rovana Plumb, care este ministrul Fondurilor Europene, care a acuzat-o că nu transmite costul real al realizării spitalelor regionale. Nici un guvern care își iubește poporul nu va plăti de zece ori mai mult pentru un proiect pe care îl putem realiza altfel," a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3. 

Mesajul Corinei Crețu, șters ulterior

Corina Crețu a anunțat într-un mesaj pe facebook că va merge în instanță în urma acuzațiilor care i s-au adus. În cele din urmă, comisarul european a șters mesajul

 “Nu vă ascund că sunt foarte afectată de atacurile provenite din interiorul partidului căruia i-am dedicat 30 de ani din viață mea. Foarte trist. Va mulțumesc tuturor pentru sprijin și susținere, după cum mulțumesc tuturor organizațiilor mass-media pentru obiectivitate, în ciuda contractelor pe sume incredibile pe care le primesc de la ministerele Guvernului pentru denigrarea tuturor care nu se aliniază directivelor partidului. Un partid în care am crezut și am sperat că poate îmbunătăți viață oamenilor. Din păcate, a devenit mai rău decât mi-aș fi putut vreodată imagina.

De această dată, voi merge până la capăt, cu un proces în care partidul sau Dl Ștefănescu să îmi demonstreze, mie și opiniei publice, cum trădez interesele naționale ale României.”


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23