Codrin Ştefănescu, MESAJ-cheie către un vechi camarad înainte de Congres

Mircea F. Cristian / 08 Martie 2018 / 22:59 Salveaza PDF Comentarii

Înainte de Congresul PSD de sâmbătă, 10 martie 2018, multe personalităţi ale social democraţilor simt că posturile pe care le-au ocupat până acum le sunt ameninţate de noua organizare a partidului, printre aceştia fiind şi Codrin Ştefănescu, încă secretar general adjunct.

Întrebat, joi seara, de Denise Rifai, moderatoarea emisunii de la Realitatea Tv, unde a fost invitat, dacă simte că preşedintele PSD încearcă să se "descotorosească de toţi cei care l-au ajutat în campania din 2016", Codrin Ştefănescu a spus:

"Păi eu l-am ajutat numai în 2016? Eu am fost alături de Liviu Dragnea în momente absolut cumplite. Da! Liviu Dragnea vrea să se descotorosească de mine! Habar nu am motivul. ÎNCĂ!"

Apoi a mai povestit că "În ultimle trei săptămâni am vorbit o singură dată de la ultimul CEx. Aşa se petrec lucrurile. Aşa e în politică. Asta am înţeles eu acuma. Îţi ajuţi camaradul în bătălii foarte importante interne şi externe. Stai lângă el în momente de mare cumpănă. Îţi rişti poziţie, viaţa, într-un moment în care presiunile şi ameninţările erau inclusiv la familie, faci lucruri - şi nu numai tu şi mulţi alţii - de un curaj nebunesc, ca într-un final recunoştinţa să fie zero. Vorbesc măcar de colegialitate şi de amabilitate. Am înţeles lucrurile astea recent. Eu vă spun că la noi în partid, în PSD, o astfel de situaţie nu s-a mai întâlnit. Oamenii ţineau la oameni şi vreau să cred că, totuşi, vom recapitula puţin din trecutul nostru şi o să ne întoarcem către propriii noştri colegi şi prieteni."

"I-am răspuns public camaradului şi prietenului meu Liviu Dragnea, pe care l-am ajutat să ajungă inclusiv preşedinte şi să învingă nişte adversari şi el uită lucrul ăsta... i-am transmis public că nu fac niciun efort să-i devin simpatic. Sunt acelaşi Codrin Ştefănescu care a luptat pentru el în momente foarte cumplite" a mai spus Codrin Ştefănescu, cel care va candida la Congresul PSD de sâmbătă pentru postul de secretar general al PSD.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23