Codrin Ştefănescu, MESAJ-cheie către un vechi camarad înainte de Congres

Înainte de Congresul PSD de sâmbătă, 10 martie 2018, multe personalităţi ale social democraţilor simt că posturile pe care le-au ocupat până acum le sunt ameninţate de noua organizare a partidului, printre aceştia fiind şi Codrin Ştefănescu, încă secretar general adjunct.

Întrebat, joi seara, de Denise Rifai, moderatoarea emisunii de la Realitatea Tv, unde a fost invitat, dacă simte că preşedintele PSD încearcă să se "descotorosească de toţi cei care l-au ajutat în campania din 2016", Codrin Ştefănescu a spus:

"Păi eu l-am ajutat numai în 2016? Eu am fost alături de Liviu Dragnea în momente absolut cumplite. Da! Liviu Dragnea vrea să se descotorosească de mine! Habar nu am motivul. ÎNCĂ!"

Apoi a mai povestit că "În ultimle trei săptămâni am vorbit o singură dată de la ultimul CEx. Aşa se petrec lucrurile. Aşa e în politică. Asta am înţeles eu acuma. Îţi ajuţi camaradul în bătălii foarte importante interne şi externe. Stai lângă el în momente de mare cumpănă. Îţi rişti poziţie, viaţa, într-un moment în care presiunile şi ameninţările erau inclusiv la familie, faci lucruri - şi nu numai tu şi mulţi alţii - de un curaj nebunesc, ca într-un final recunoştinţa să fie zero. Vorbesc măcar de colegialitate şi de amabilitate. Am înţeles lucrurile astea recent. Eu vă spun că la noi în partid, în PSD, o astfel de situaţie nu s-a mai întâlnit. Oamenii ţineau la oameni şi vreau să cred că, totuşi, vom recapitula puţin din trecutul nostru şi o să ne întoarcem către propriii noştri colegi şi prieteni."

"I-am răspuns public camaradului şi prietenului meu Liviu Dragnea, pe care l-am ajutat să ajungă inclusiv preşedinte şi să învingă nişte adversari şi el uită lucrul ăsta... i-am transmis public că nu fac niciun efort să-i devin simpatic. Sunt acelaşi Codrin Ştefănescu care a luptat pentru el în momente foarte cumplite" a mai spus Codrin Ştefănescu, cel care va candida la Congresul PSD de sâmbătă pentru postul de secretar general al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel