CNSAS. Traian Băsescu, numele conspirativ. Oana Zamfir: Există proba

Oana Zamfir
Oana Zamfir

Oana Zamfir a vorbit la Antena 3 despre legătura lui Traian Băsescu cu Securitatea. 

"Informaţia în jurul căreia se sudează această relaţie a lui Traian Băsescu cu Securitatea este aceasta nouă, a numelui conspirativ. Până acum apăreau toate datele, inclusiv cele de la Ministerul Apărării, cu numele lui Traian Băsescu. Această piesă a numelui conspirativ este una extrem de importantă pentru că de aici s-ar putea  regăsi lucruri şi în alte dosare, acum înţelegem că există în cel puţin două dosare. Există proba că notele informative au produs daune. Definiţia de poliţie politică  e dusă până la capăt. Vă aduceţi aminte că în toate comunicatele Cotroceniului, în toate declaraţiile lui Traian Băsescu erau aceste precizări: Nu am angajament, nu am făcut poliţie politică. 

Vin cu aceată informaţie târzie, e adevărat că aş vrea să avem mai multe surse care să verifice, în acest moment sunt doar două surse care spun că numele conspirativ este Petrov", a spus Oana Zamfir la Antena 3. 

CNSAS a anunțat că a demarat o acţiune în instanţă pentru stabilirea calităţii de colaborator al Securităţii în cazul unui parlamentar.

VEZI ŞI Traian Băsescu, colaborare Securitate? CNSAS, acțiune în instanță. Antena3: Există note informative și nume conspirativ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel