CNSAS. Traian Băsescu, numele conspirativ. Oana Zamfir: Există proba

Loredana Brumă / 09 mai 2019 / 21:45 Salveaza PDF Comentarii
Oana Zamfir
Descriere foto: Oana Zamfir

Oana Zamfir a vorbit la Antena 3 despre legătura lui Traian Băsescu cu Securitatea. 

"Informaţia în jurul căreia se sudează această relaţie a lui Traian Băsescu cu Securitatea este aceasta nouă, a numelui conspirativ. Până acum apăreau toate datele, inclusiv cele de la Ministerul Apărării, cu numele lui Traian Băsescu. Această piesă a numelui conspirativ este una extrem de importantă pentru că de aici s-ar putea  regăsi lucruri şi în alte dosare, acum înţelegem că există în cel puţin două dosare. Există proba că notele informative au produs daune. Definiţia de poliţie politică  e dusă până la capăt. Vă aduceţi aminte că în toate comunicatele Cotroceniului, în toate declaraţiile lui Traian Băsescu erau aceste precizări: Nu am angajament, nu am făcut poliţie politică. 

Vin cu aceată informaţie târzie, e adevărat că aş vrea să avem mai multe surse care să verifice, în acest moment sunt doar două surse care spun că numele conspirativ este Petrov", a spus Oana Zamfir la Antena 3. 

CNSAS a anunțat că a demarat o acţiune în instanţă pentru stabilirea calităţii de colaborator al Securităţii în cazul unui parlamentar.

VEZI ŞI Traian Băsescu, colaborare Securitate? CNSAS, acțiune în instanță. Antena3: Există note informative și nume conspirativ


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26