EXCLUSIV  Ciuvică, despre disputa dintre Orban și Rareș Bogdan: Are dreptate

foto DCNews Crișan Andreescu
foto DCNews Crișan Andreescu

Mugur Ciuvică a comentat pe seama răspunsului dat de către Ludovic Orban, cel care, întrebat dacă a crescut un şarpe la sân - referire la Rareş Bogdan, a replicat: "era deja crescut". 

"I-a zis că era deja crescut când l-a luat în PNL, ceea ce mi se pare o replică foarte bună şi corectă. Că, într-adevăr, domnul Rareş Bogdan, şarpe sau neşarpe, nu a crescut în PNL ci a crescut la Realitatea.

Domnul Orban are dreptate, l-a luat deja crescut, şarpe sau om, sau cal, sau cum l-o vedea el. (...) Nu am spus dacă l-a jignit sau nu. Eu cred că nu l-a jignit. Dacă s-a simţit jignit, zic să se manifeste domnul Rareş, dar mie mi se pare o chestie corectă. Iar chestia că îl vede ca pe un şarpe, mi se pare destul de banal.

Domnul Rareş Bogdan tot apare din când în când şi-i ceartă pe ăştia din PNL, îi ceartă pe miniştri, îl ceartă pe Orban, el pare aşa, un supraveghetor al PNL-ului. De la Bruxelles de acolo mai dă câte un telefon şi-i ceartă pe ăştia pe aici", a afirmat Mugur Ciuvică, în direct la DC News, la emisiunea "Miercurea Neagră".

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel