Cîțu, prima reacție după gafa lui Voiculescu cu înmormântarea

Premierul Florin Cîțu
Premierul Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu a făcut, vineri dimineață, primele declarații după gafa ministrului Vlad Voiculescu din timpul conferinței de joi. 

Florin Cîțu a fost întrebat dacă Vlad Voiculescu va fi demis din funcția de ministru al Sănătății, însă nu a oferit un răspuns. 

„Am văzut că a făcut o declarație, apoi a venit și și-a cerut scuze. Am discutat cu el, voi mai discuta. (...) Ați văzut că vine în fața dumneavoastră aproape săptămânal cu declarații de presă. Va veni și în continuare”, a zis, vineri dimineață, premierul Florin Cîțu.

Întrebat cum a gestionat Vlad Voiculescu, din punctul său de vedere, pandemia, Florin Cîțu a spus: „Încă gestionăm pandemia. Nu s-a terminat. Vom trage linie la final. Eu zic că, așa cum arată acum, lucrurile se îndreaptă spre bine. Am avut o perioadă mai dificilă, dar măsurile văd că au dat rezultate. Regulile rămân în această perioadă, dar am spus foarte clar că vreau de la 1 iunie să relaxăm aceste condiții.”

Amintim că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a cerut scuze după ce a făcut mai multe declarații în care a negat că într-un ordin al MS scrie că persoanele decedate în urma infectării cu virusul Sars-CoV-2 se înmormântează fără haine. Vlad Voiculescu a zis că a preluat o informație greșită și a insistat asupra ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel