Cioloş, atac la Olguţa Vasilescu. Răspunsul fostului ministru PSD, tăios: Şeful Guvernului ZERO ne dă lecţii?

Dacian Cioloş a atacat-o pe Lia Olguţa Vasilescu şi a acuzat-o că "face declaraţii la fel de iresponsabile precum guvernarea PSD". Fostul ministru al Muncii a răspuns rapid atacului, acuzând împrumuturile de mai multe miliarde de lei făcute de Guvernul Orban, susţinut şi de Dacian Cioloş. 

"A iesit şi Cioloş la atac contra mea, la Digi! După ce ştirea fusese că eu aş fi zis să nu se plăteasca banii pentru concedii medicale! Eu? Unde am spus asta? Când? Că în nicio declaraţie a mea NU EXISTĂ asta! Noi cum am avut bani pentru TOT ce a fost nevoie şi voi nu aveţi? Nu aţi platit concediile medicale? Din ce cauză? Nu cumva fiindcă fostul guvern nu mai putea adopta OUG, fiind interimar, iar voi aţi întârziat o lună rectificarea bugetară că habarnişti cum sunteţi nu aţi ştiut de unde să o apucaţi?", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook. 

Atac la Guvernul Cioloş

"Cioloş vorbeşte despre plata facturilor la timp? Păi noi, în 2017, nu am plătit arieratele din guvernarea lui? Noi suntem iresponsabili, că am ţinut deficitul sub 3 la sută când voi ne spuneaţi că va fi 4 sau 7 şi l-am ţinut totuşi sub 3, sau voi care l-aţi preluat de la noi la 2,8 în octombrie şi l-aţi dus la 4,4 în nici o lună?

Cât tupeu să aveţi să mai ieşiţi public când v-aţi împrumutat cu 6 miliarde lei în doar două săptămâni, la dobânzi care ne scad ratingul de ţară, aţi dus leul în cap şi aţi făcut deficit excesiv, cu toate consecinţele grave care atrag sancţiuni din partea Comisiei Europene ce se vor solda cu reducerea de cheltuieli, adică de pensii şi salarii? Şeful guvernului Zero, care nu a construit un km de autostradă, ne-a lăsat cu datorii neplătite şi nu a absorbit un euro din fonduri europene, ne dă lecţii? Ţara asta chiar avea nevoie de guvernarea voastră, ca să poata face comparaţii! Din păcate, o puneţi atât de rău în cap că va necesita iarăşi ani de muncă să o redresăm!", a mai scris Olguţa Vasilescu. 

"România, împrumuturi ca o ţară JUNK"


"Trebuia să faceţi orice pentru a nu ne duce ăn deficit excesiv, adică peste 3 la sută! Cu peste 4 ştiam şi noi să guvernăm, dar nu am făcut-o fiindcă asta înseamnă reducerea cheltuielilor de la pensii şi salarii pe viitor! Aveţi tupeu să ne acuzaţi pe noi, când lozinca voastră a fost că ne imprumutăm excesiv şi voi o faceţi de 4 ori mai mult ca noi, la dobânzi ameţitoare, de ţară din categoria Junk?", a scris pe pagina sa fostul ministru social democrat. 

"Cioloş, zero barat la guvernare"

"Cioloş, am preluat de la tine o datorie publică de 37 la sută şi am scăzut-o la 35 şi cu un deficit sub 3 la sută! Ascunde-te în gaură de şarpe, nu ne mai da lecţii, că ai fost Zero barat la guvernare!

Am înţeles ce faceţi: avioane, rachete, plătite musai în decembrie, nu în ianuarie ca să salvam deficitul, vânzare CEC şi Hidroelectrica, plus promisiunea ta care e portul Constanta şi aeroportul Otopeni! Dar să mă acuzi pe mine că sunt cu ruşii când vicepremierul guvernului vostru a studiat la ruşi, iar eu nici nu am călcat pe acolo, nu e prea mult?", a conchis Olguţa Vasilescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel