Ciolacu are un mesaj ”foarte clar” pentru toți primarii, ”indiferent de culoarea politică”

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Marcel Ciolacu, președinte PSD, a transmis, miercuri, 14 decembrie, un mesaj către primari.

Mesajul lui Marcel Ciolacu a fost transmis în cadrul Adunării Generale a Asociaţiilor Municipiilor din România. Președintele PSD a spus că, indiferent de culoarea politică, vor avea întreg sprijinul acestei coaliţii de guvernare pentru a-şi duce proiectele de investiţii până la capăt. De asemenea, preşedintele PSD a mai spus că „nu contează că eşti de stânga sau de dreapta atunci când vrei să faci ceva pentru oamenii pe care îi reprezinţi”.

„Am fost astăzi la lucrările Adunării Generale a Asociațiilor Municipiilor din România pentru a le transmite tuturor primarilor un mesaj foarte clar: că indiferent de culoarea politică vor avea întreg sprijinul acestei coaliții de guvernare pentru a-și duce proiectele de investiții până la capăt”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook. „Nu contează că ești de stânga sau de dreapta atunci când vrei să faci ceva pentru oamenii pe care îi reprezinți”, a subliniat acesta.

„Primarii sunt în prima linie a relației cu cetățenii și ei știu cel mai bine care sunt nevoile comunităților pe care le reprezintă”, a continuat Marcel Ciolacu.

„Avem un buget record de investiții pe 2023, de peste 22 de miliarde de euro, care ne va ajuta să avem o creștere economică sănătoasă. Vreau să avem un parteneriat solid cu comunitățile locale pentru finanțarea tuturor proiectelor de dezvoltare, care să schimbe fața localităților și să îmbunătățească viața cetățenilor”, a conchis Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Citește și: Ciolacu: Trebuie să avem o strategie de învingător în privinţa aderării la Schengen

Iată și imaginile publicate de Marcel Ciolacu pe contul de Facebook:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel