Cine va fi „țarul schimbării climatice” în Statele Unite ale lui Joe Biden

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fostul secretar de stat american John Kerry va fi „țarul climateric” al țării odată ce președintele ales Joe Biden va prelua președinția SUA.

Conform BBC, el a fost unul dintre cei câțiva apropiați ai democratului care vor ocupa poziții cheie în statul american. Avril Haines va fi prima femeie care va conduce serviciile de informații, în timp ce Antony Blinken va reprezenta țara pe plan extern. Toate aceste propuneri vin în timp ce Donald Trump încă neagă rezultatul alegerilor din 3 noiembrie.

 Kerry a semnat Înțelegerea de la Paris din 2015 în numele Statelor Unite, înainte ca Donald Trump să se retragă din acord. Acum, el a fost ales pentru a se ocupa de acțiunea împotriva schimbărilor climatice. „America va avea curând un guvern care tratează criza climatică ca pe amenințarea la securitatea națională care este. Sunt mândru să mă alătur președintelui ales, aliaților și tinerilor activiști de mediu pentru a înfrânge problema drept Consilierul pentru Climă al Președintelui”, a transmis Kerry, pe Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel