Cine este și cum va vota alegătorul desemnat de Adrian Năstase

Adrian-Nastase
Adrian-Nastase

Fostul prim-ministru Adrian Năstase anunță pe blogul personal că "nu așteaptă" și nici "nu acceptă" o grațiere a sa din partea președintelui Traian Băsescu sau a președintelui Comisiei Europene Jose Manuel Barroso, și trasmite un mesaj unei necunoscute din Brăila să voteze în numele său, împotriva șefului statului.

"Mesaj pentru o necunoscută" este intitulată postarea lui Adrian Năstase, în care fostul premier constată cu regret că, pentru prima dată din 1989 nu se află în campanie electorală.

"Zilele trecute, la Brăila, la o întâlnire electorală, o femeie din mulţime l-a întrebat pe Victor Ponta „Pe Năstase când îl scoateţi de acolo?”. O întrebare care ascundea şi nemulţumirea pentru condamnare dar şi regretul de a nu fi împreună în campania electorală – aşa cum s-a întâmplat în ultimii 20 de ani. Cel puţin aşa mi s-a părut mie. Victor Ponta a dat un răspuns care a fost comentat negativ de câţiva ziarişti: „Îl vom scoate”! Ulterior, a făcut mai multe precizări, fireşti", scrie Năstase pe blog.

Acesta îi transmite necunoscutei din Brăila că îi va mulțumi personal atunci când va ieși "în mod regulamentar" din penitenciar.

"Întrebarea acelei femei, necunoscute, din Brăila, m-a emoţionat. Pentru numeroase motive. Aş vrea să îi spun că nu am aşteptat (şi nu aş accepta) să mă scoată din închisoare nici Băsescu (prin graţiere), nici Barroso. Nici Ponta, dacă ar dori, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Această condamnare politică, comandată de Băsescu, va rămâne însă în istoria României, ca o pată ruşinoasă. În principiu, în ianuarie, cel mai târziu în februarie, anul viitor, voi ieşi din penitenciar – în mod „regulamentar”, fără niciun ajutor. Voi dori, atunci, Stimată necunoscută, să vin la Brăila şi să vă mulţumesc pentru acest gest, simplu, de solidaritate",  a adăugat fostul prim-ministru.

 Adrian Năstase are însă și P.S. pentru necunoscuta din Brăila, referitoare la alegerile parlamentare, din 9 decembrie.

"P.S. Până atunci, la votul din 9 decembrie, votaţi şi în numele meu, împotriva lui Traian Băsescu", conchide Adrian Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel