Vlad Voiculescu, audiat la DNA. Chirieac: Am senzația că ascunde ceva. Încearcă să mărească "pata de noroi"

foto: Inquam Photos, Octav Ganea
foto: Inquam Photos, Octav Ganea

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat declarațiile făcute de Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, în fața sediului Direcției Naționale Anticorupție, unde a fost audiat în dosarul achiziției de vaccinuri anti-Covid.

Vlad Voiculescu a sosit la sediul DNA cu puțin timp înainte de ora 10:00. Fostul ministru al Sănătății a discutat cu jurnaliștii prezenți și a subliniat că în dosarul în care este implicat nu se consideră vinovat. În anchetă este vizat și fostul premier Florin Cîțu.

Analistul politic Bogdan Chirieac a avut o intervenție prin telefon la România TV unde a comentat:

"Cred că este și o lege a răspunderii ministeriale care nu-l absolvă de vină pe domnul Vlad Voiculescu. Ce mi se pare ciudat aici... am senzația, și pare că mulți avem această senzație, că domnul Voiculescu încearcă să ascundă ceva. Fostul premier Florin Cîțu a spus foarte clar: este o decizie politică, așa ne-am consultat noi, experții m-au sfătuit în felul ăsta, Uniunea Europeană... toți. Așadar, n-a fost o aruncare cu noroi. Ce face Vlad Voiculescu acum? Încearcă să mărească pata de noroi, afectându-l pe Klaus Iohannis.

Domnul Voiculescu nu știa nimic despre vaccinuri, dar știa că domnul Cîțu lua deciziile neapărat sfătuindu-se cu Klaus Iohannis. Asta face Vlad Voiculescu, vedeți? Tentativele sale de a spune că nu știa nimic sunt absurde! Nu știai nimic de un miliard de euro și vaccin, în plină pandemie când vaccinul era centrul universului? Este absurd! Cine știe ce l-au sfătuit apărătorii - să meargă pe ideea nu știu nimic, nu cunosc nimic, dar știu că deciziile le lua Cîțu cu Iohannis. Și dădea vina, absurd, pe specialiști...

Acest lucru face extrem de rău și partidului... Domnia sa, oricum, nu știu ce viitor politic mai avea, deși înțeleg că dl. Cătălin Drulă îi pregătise un viitor politic. Înțeleg că-l menține pe listă - așa a spus domnul Drulă -, dar în general partidul domniei sale va avea mult de suferit. Așadar, de la "fără penali în funcții publice" la "e adevărat că e o gaură de un miliard de euro, dar eu n-am știut nimic" e distanță mare!".

Vlad Voiculescu a fost audiat, astăzi, la DNA, în dosarul achiziției de vaccinuri anti-Covid, peste 50 de milioane de doze de care România nu avea nevoie.

Vezi și:  Noi audieri în "dosarul vaccinurilor". Vlad Voiculescu, în fața sediului DNA: "Deciziile erau ale domnului Cîțu care întotdaeuna se consulta cu domnul Iohannis" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel