Chirieac: Profesorul Cîrstoiu este, în această campanie, pe nicăieri

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat informațiile apărute in spațiul public, conform cărora medicul Cătălin Cîrstoiu ar fi spus că se retrage din cursa pentru alegerilor locale, fiind nemulțumit de strategia de campanie a PSD și PNL.

Întrebat în cadrul știrilor România TV, de către jurnalista Cristina Herea, despre aceste informații, că PSD și PNL ar putea rămâne fără candidatul comun Cătălin Cîrstoiu, analistul politic Bogdan Chirieac a răspuns:

'Există acest risc și trebuie să recunosc că medicul Cătălin Cîrstoiu are dreptate. Este anunțat ca fiind candidat comun al PSD-PNL la Primăria Municipiului București, iar domnia sa este, în această campanie, pe nicăieri! Că o fi și vina domniei sale sau că e vina partidelor, care s-au angajat să îl susțină și nu fac asta, dânșii știu cel mai bine. Dar dacă va merge în acest ritm, domnul Cîrstoiu se pregătește de o înfrângere usturătoare la alegerile de la Primăria Generală a Capitalei. Poate că cel mai bine ar fi ca lucrurile să reintre în matca lor și atât PSD, cât și PNL să aibă propriul candidat la Primăria Generală a Capitalei.', a zis Bogdan Chirieac.

'Vedeți că de asta nu sunt prea în regulă lucrurile comandate, făcute la masa verde. La fel cum economia vrea să fie liberă, pentru că de asta există bursă și cele mai avansate economii sunt cele de piață liberă, de asemenea, democrația are regulile ei! Uite că pus cu macaraua în fruntea PSD și PNL București, medicul Cîrstoiu, după cum vă spun, este pe nicăieri în această campanie electorală.', a zis Bogdan Chirieac.

'Notorietatea profesorului Cîrstoiu era în mediul său de afaceri, de lucru, la facultate, printre pacienții de la Spitalul Universitar, dar nu era notoriu din punct de vedere al activității sale sociale. Deci, notorietatea îi crește, problema este că favorabilitatea îi crește? În opinia mea, nu! Nu se întâmplă și lucrul acesta. Ideea este că PSD și PNL vor să se folosească de imaginea domniei sale, dar care e imaginea domniei sale? Imaginea dânsului abia acum se creează și în modul în care se creează acum nu e bine. Ați văzut chestiunea aceea absolut legală, că are pe firmă niște imobile, a părut ca și cum ar fi fost o mare furăciune. De ce a părut așa? Pentru că echipa de campanie nu l-a pregătit pentru acest lucru. Deci, imaginea domniei sale nu este pozitivă, în acest moment. Cine crede că imaginea de acum a lui Cîrstoiu ajută PSD și PNL se înșală, dimpotrivă! Imaginea sa face rău partidelor.', a zis Bogdan Chirieac.

Cu privire la faptul că Gabriela Firea și Sebastian Burduja au fost anunțați să se ocupe de campania lui Cătălin Cîrstoiu, Bogdan Chirieac a zis:

'În primul rând, de campania profesorului Cătălin Cîrstoiu ar trebui să se ocupe profesorul Cătălin Cîrstoiu. În al doilea rând, ar trebui să se ocupe echipa sa de campanie, președinții filialelor București ai PSD și PNL, care trebuie să aloce resursele pe care le cere echipa de campanie a profesorului Cîrstoiu. Însă cum vă imaginați că doamna Firea sau Sebastian Burdujea, ministrul Energiei în funcție, are timp acum de campania lui Cîrstoiu? Hai să fim serioși! Îl vedeți pe Burduja cu telefonul la ureche, între investitori, investiții, producători și distribuitori de energie și organizarea unor evenimente de campanie de mobilizare cu 1000 de persoane, nu! Asta trebuie să facă echipa de campanie a domnului Cîrstoiu. Haideți că doamna Firea are mai mult timp liber acum, dar o vedeți să mobilizeze oameni pentru Cîrstoiu? Eu, personal, nu o văd pe domnia sa făcând acest lucru!', a mai spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel