Chirieac: Modul în care se comportă liderii USL are de-a face cu nebunia

Analistul politic Bogdan Chirieac s-a declarat "foarte îngrijorat" de ce se întâmplă în acest moment cu USL, el arătând că Victor Ponta și Crin Antonescu "reușesc în acest mod să-l scoată din cavoul politic" pe Traian Băsescu.

Analistul politic a vorbit despre o eventuală rupere a USL, în ediția de luni a emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3.

"Visul ce-a poftit dl Traian Băsescu. Cei doi lideri USL reușesc în acest mod să-l scoată din cavoul politic și să-l scoată pe piață (n.r. pe Traian Băsescu). Un viitor contracandidat al celor doi la alegeri nu trebuie decât să scoată pe piață ce își spuneau dl Antonescu și dl Ponta când au înființat USL și ce își spun acum. Eu personal sunt foarte îngrijorat pentru ce se întâmplă. Reașezarea pe piață a lui Traian Băsescu nu va face decât să prelungească această epocă Băsescu", a declarat Bogdan Chirieac.

Acesta susține că "modul în care se comportă în acest moment liderii USL are de-a face cu nebunia".

"Modul în care se comportă în acest moment liderii USL are de-a face cu nebunia. Resping cu tărie ipotezele că dl Antonescu sau dl Ponta ar avea înțelegeri cu Traian Băsescu", a conchis analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel