Chirieac: Asta mă îngrijorează enorm. Nu s-a întâmplat niciodată în 30 de ani

Guvern Orban instalare  Foto: Crișan Andreescu
Guvern Orban instalare Foto: Crișan Andreescu

Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat cine stă în spatele scorului înregistrat de PNL în sondajele pentru parlamentare, dar s-a arătat îngrijorat și față de strategia de guvernare a celor de la USR.

 

Bogdan Chirieac a fost întrebat în direct la România TV dacă există posibilitatea unei guvernări PSD - PRO România. Analistul politic a explicat însă că mai întâi românii trebuie ”să se trezească”. 

”Dacă e să aleagă poporul, s-ar putea să vedem și așa ceva. Dar pentru că va alege președintele Iohannis, cu siguranță nu vom vedea acum așa ceva. S-ar putea să vedem o guvernare PSD - PRO România - UDMR de aici în 12 luni. Nu uitați că totuși, aceste alegeri în plină molimă înspăimântătoare și cu peste 200 de decese în fiecare zi au loc pentru ca lumea să nu se trezească, pentru că dacă s-ar trezi lumea, atunci PNL-ul nu mai este în zona 20-30%. Ar fi cu o singură cifră! Aveți un an de zile de dezastru pe toate planurile. Gestionarea pandemiei, dezastrul economic, subjugarea României pe termen lung, 20 de miliarde de euro împrumutați fără să știm pe ce... Astăzi, când vorbim, scorul PNL-ului este egal scorul lui Klaus Iohannis. Deci Klaus Iohannis a împins în această campanie electorală cu totul și cu totul atipică. Conferințele de presă de 3-4 ori pe săptămână, ieșirile aproape zilnice aduc PNL la un scor. Dacă nu ieșea președintele Iohannis... președintele Iohannis a vorbit într-o lună de zile mai mult decât în primii 5 ani de mandat. Cel care aduce PNL-ul la scorul pe care îl vom vedea duminică este un singur om, Klaus Iohannis. El este comunicatorul. În rest cine să comunice? Doamna Anisie, doamna Alexandru? Ludovic Orban poate comunica, dar văd că s-a dat în spatele lui Klaus Iohannis. Ei de aceea au făcut acum alegeri pentru că dacă se întâmpla în martie, PNL nu mai era un partid mare”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Îngrijorare față de USR

În cadrul intervenției televizate, Bogdan Chirieac și-a exprimat îngrijorarea și față de programul de guvernare anunțat de cei de la USR.

”Domnul Ponta numește USR-ul URSS. Partea asta mă îngrijorează enorm. Nu pentru că nu ar fi și oameni absolut în regulă în USR, dar când programul tău politic este tribunal, cătușe, pușcărie, când văd oameni care au convins alți oameni de s-au făcut primari de la sectoare, de la USR, și văd gunoiul mustind pe stradă în Sectorul 1, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată în 30 de ani în România, când văd multe alte lucruri, sigur că e un mare semn de întrebare. Dacă acest partid ajunge la guvernare ce se va întâmpla?”, a mai completat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel