Chirieac amintește de scandalul drogurilor în licee, după cazul Vlad Pascu: S-a întâmplat ceva de atunci? Acum, a fost nenorocirea pe șosea...

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Analistul Bogdan Chirieac a comentat cazul Vlad Pascu, tânărul care a luat viețile a doi studenți, conducând drogat.

„E momentul să se adreseze Guvernul în cazul situațiilor de acest gen? Adică să schimbe ceva cu adevărat, nu doar să ne uităm către poliție?”, a întrebat, la România TV, moderatoarea Violeta Romanescu.

„E o tragedie care a împietrit pe bună dreptate o țară întreagă. Dar gândiți-vă că, acum o lună - două luni, a izbucnit scandalul cu drogurile vândute în liceele de top din Capitală, inclusiv la I. L. Caragiale (n.r., unde a fost elev Vlad). S-a aflat ulterior că cei care vindeau droguri erau copii de magistrați, copii bazați. S-a întâmplat ceva de atunci?

Acum a fost nenorocirea pe șosea. Dar, tot acum o lună, o influenceriță cunoscută tot așa a făcut praf niște mașini sub influența drogurilor. Nu s-a întâmplat nimic. Consumul de droguri printre tinerii din România a devenit un fenomen aproape de masă”, a explicat analistul Bogdan Chirieac.

Vezi și: Procurorii DIICOT l-au arestat preventiv pe unul dintre dealerii care distribuia droguri elevilor din liceele din centrul Bucureștiului.

"Nu am încredere, totuși, că va răspunde în fața legii"

„E furie, oroare, e tristețe. Nimeni nu se poate uita la imaginile de la capelă. Eu nu am încredere, totuși, că tânărul acesta va răspunde în fața legii din cauza faptului că cei aflați în situații similare - cu droguri, morți - sunt bine-mersi în Italia”, a adăugat el.

Vezi și: Droguri la Saga. Dragu, după audierea la Senat a unui oficial al DIICOT: S-a stabilit organizarea unei dezbateri pentru modificarea legilor.

"Amenințările de acest fel ar trebui să fie monitorizate"

„Păcat că n-a făcut octa kill (n.r., nu a omorât opt)”, a scris pe Instagram unul dintre verii lui Vlad Pascu. „Amenințările de acest fel ar trebui să fie monitorizate. Nu e infracțiune așa ceva?”, a reacționat Chirieac.

„S-a vehiculat aici, se poate, poate ne aude cineva. Dacă ești prins la volan sub influența drogurilor, să fie proces a doua zi și la închisoare!”, a propus Bogdan Chirieac. „N-ai capacitatea penitenciarelor pentru așa ceva”, a răspuns Marius Pieleanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel