Procurorii DIICOT l-au arestat preventiv pe unul dintre dealerii care distribuia droguri elevilor din liceele din centrul Bucureștiului

Fotografie de la Kindel Media: Pexels
Fotografie de la Kindel Media: Pexels

Sâmbătă, procurorii DIICOT l-au arestat preventiv pe unul dintre cei mai importanţi dealeri care distribuia droguri elevilor din liceele şi şcolile din centrul Capitalei. 

În locuinţa acestuia au fost găsiţi bani proveniţi din traficul de droguri şi cantităţi importante de ketamină, amfetamină, cocaină, ecstasy, o substanţă psihoactivă sub formă de cristale, precum şi timbre impregnate cu LSD. Valoarea de piaţă a drogurilor a fost estimată la peste 60.000 euro. Dealerul riscă o condamnare de până la 15 ani de închisoare, scrie Rador.

Poliția și DIICOT au anunțat pe 20 martie 2023 destructurarea unei grupări care distribuia canabis, cocaină sau ketamină, dar și comprimate de Xanax în școli și licee din București. Printre tinerii care ar fi complici la vânzarea drogurilor în licee de top s-ar număra și fii unor oameni cu rang înalt din statul român.

Citește și - Vor fi formați profesori care să recunoască elevii consumatori de droguri

Câte 40 de profesori pe lună, din fiecare județ, vor fi formați să recunoască elevii care consumă droguri, anunță Kallós Zoltán, secretar de stat în Ministerul Educației. Secretar de stat în Ministerul Educației, Kallós Zoltán a spus că Ministerul are în lucru un proiect comun cu Ministerul Sănătății pentru a forma profesori care să știe să recunoască semnele atunci când un elev consumă droguri. Nu a precizat de când se va implementa acest proiect, dar a precizat că vor fi 40 de profesori instruiți pe lună și 140 în București. Vezi continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel