Cezar Preda: Ponta nu are dreptul la înțelegerea opoziției

Cezar-Preda
Cezar-Preda

”Ponta nu are dreptul la înțelegerea opoziției” a declarat, duminică pentru Mediafax, deputatul PDL Cezar Preda, invitând UDMR şi celelalte forţe democratice din Parlament la susţinerea unei moţiuni de cenzură, înainte de 10 iunie.

"I-am lăsat o lună domnului Ponta şi ne-a convins că nu va face nimic pentru români. Nu are dreptul la înţelegerea opoziţiei. Invit UDMR şi celelalte forţe democratice din Parlament la susţinerea unei moţiuni de cenzură", a declarat Cezar Preda.

Afirmând că nu este îngrijorat de "reacţiile viscerale ale lui Ponta şi ale camarilei PSD şi PNL", democrat-liberalul a precizat că o posibilă "apatie a PDL" ar putea periclita viitorul partidului.

"PDL trebuie să se bată în fiecare zi pentru independenţa justiţiei pentru depolitizarea şi declientizarea României. Moţiunea de cenzură este un act democratic pe care domnul Ponta, cu o proastă creştere, îl duce în derizoriu, dar noi ne vom bate şi pentru că dezbaterea parlamentară pe această moţiune de cenzură, calată pe independenţa justiţiei, va arăta românilor, cu aspecte concrete, ce face Victor Ponta. Acesta nu se ocupă de români, ci de clientelă, vrea să mărească taxele şi îi amăgeşte cu măriri de salarii care sunt acoperite integral de inflaţie şi de creşterea preţurilor", a mai spus Cezar Preda.

În opinia deputatului, PDL ar trebui să depună o moțiune de cenzură înainte de 10 iunie. "Pentru mine mai important decât angrenarea partidului în alegerile locale este angrenarea partidului în problemele tuturor românilor de azi", a spus Cezar Preda, care a afirmat că Ponta crede că PDL n-ar depune moţiune de cenzură deoarece democrat-liberalii sunt preocupaţi de rezultatul în alegerile locale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel