Ceaușescu vs. Șoșoacă la SIIJ. „Ușor, doamnă, că faci infarct!”

Șoșoacă a fost prinsă de Marian Ceaușescu, care a întrebat-o de ce este „mahalagioaică”
Șoșoacă a fost prinsă de Marian Ceaușescu, care a întrebat-o de ce este „mahalagioaică”

Protestatarul cunoscut sub numele de „Marian Ceaușescu” și Diana Șoșoacă au avut o întâlnire la protestul de la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

„Salut, prieteni! Sunt la Ministerul Justiției unde o avem pe doamna Diana Șoșoacă. Bună ziua, doamna senator! Am o întrebare dacă cumva știți să faceți diferența dintre a fi mahalagioaică și a fi senator”, a spus Ceaușescu, pe înregistrare, în timp ce o urmărea pe Șoșoacă. Fosta membră AUR nu a afișat decât un zâmbet, în timp ce o vârstnică din apropiere a început să-l facă „nemernic” pe protestatar și să-l împingă. „Lăsați-l în pace”, a rugat-o Șoșoacă pe doamnă, în timp ce Ceaușescu continua cu „mahalagioaică”.

„Măi, gunoiule, măi, nemernicule! Huo! Huo!”, a continuat femeia care urla la Ceaușescu, după ce Șoșoacă s-a urcat în mașină. „Ușor, doamnă, că faceți infarct! Ușor, că mori! Nu te enerva, că faci infarct! Faci infarct, mamaie!”, a mai spus protestatarul, în timp ce era jignit de vârstnică. „Un mare actor avea o vorbă. «Grijania mă-tii de comunist!». Țineți minte”, a mai spus protestatarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel