Ce salariu ar avea Stelian Tănase la TVR

Salariul lui Stelian Tănase ar fi fost dezvăluit în timpul unei ședințe tensionate la TVR.

Stelian Tănase n-ar fi reușit să-și impună punctul de vedere cu privire la schimbarea identității posturilor TVR 1 și TVR 2, dar nici privitor la planul de reorganizare a TVR și de reducere a salariilor cu 20% prin modificarea programului de lucru al angajaților.

Dorind să-i convingă pe membrii CA că este necesară reducerea salariilor, Tănase ar fi prezentat, luni, la ședință un document care conținea salariilor tuturor membrilor Comitetului Director, mari în opinia sa.

VEZ ȘI: TVR 1 și TVR 2 ar putea fi redenumite

”În replică, ne-au relatat surse participante la ședință, un membru al CA a pus pe masă hârtia cu salariul lui Stelian Tănase: 15.000 de lei brut lunar, plus 5.000 de lei sporuri în fiecare lună. În total, 20.000 de lei, circa 4.500 de euro, deși leafa lui n-ar fi trebuit să depășească indemnizația unui ministru, de maximum 7.000 de lei!”, scrie Reporter Virtual.

În acel moment, orice discuție despre salarii a fost sortită eșecului, iar Stelian Tănase a bălmăjit ceva despre faptul că el e... „Președinte și Director General"!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel