Ce s-a întâmplat cu femeia care i-a arătat degetul mijlociu lui Trump

Fotografia cu o femeie care a arătat degetul mijlocul coloanei oficiale a președintelui american Donald Trump a apărut în presa din întreaga lume. 

Juli Briskman mergea pe bicicletă în momentul în care coloana de mașini care îl însoțea pe Donald Trump a trecut pe lângă ea. Atunci a arătat degetul mijlociu. Poza a fost făcută de un fotograf al Casei Albe, în timp ce Trump pleca de la terenul său de golf, însoțit de o coloană oficială de mașini.

Din nefericire pentru Juli Briskman, în vârstă de 50 de ani, printre cei care au văzut imaginea s-a numărat și angajatorul ei. Akima LLC, compania la care lucrează femeia, are mai multe contracte cu statul american, iar femeia a fost concediată, relatează Huffington Post.

”Sunt șocată”

”Coloana lui Trump trecea pe lângă mine și a început să îmi clocotească sângele. M-am gândit la câte probleme sunt în țară și el stă să joace golf. Le-am arătat degetul mijlociu de mai multe ori. Într-un fel, e mai bine că s-a întâmplat așa. Sunt furioasă să văd unde a ajuns această țară. Sunt șocată”, a declarat femeia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel