EXCLUSIV  Ce nu știai despre Marius Vintilă. A sprijinit o lege PSD. Cu ardoare

Când am aflat că Vintilă l-a agresat verbal pe Liviu Dragnea în avion, unde măcar acolo ar trebui să fim egali, m-am dus cu gândul la Mircea Vintilă. Spre rușinea mea, la 27 de ani, nu îmi mai aduceam aminte de niciun Marius. Apoi, mi-am dat seama că este vorba despre un realizator, credeam de la PRO TV, de pe vremea când eram mică, adică acum vreo 15 ani. 

Mă rog, după ce s-a speculat că lucrează la Radio Seven, un radio despre care nu știu dacă a auzit cineva, am aflat că nu mai are emisiune acolo de cel puțin o lună. Nu se cunosc alte informații despre Marius Vintilă, din prezent, în afară de faptul că a devenit erou pentru că este "primul român care i-a zis, drept în față, că abia așteaptă să-l vadă la mititica pe Liviu Dragnea". Radioul la care el a lucrat mai bine de doi ani este fondat de Bondrea, cel care a înființat Universitatea Spiru Haret, despre care ultima dată ați auzit în scandalul "diplomelor".

Dar, revenind în actualitate, omul care știe că pe Liviu Dragnea îl va mânca pușcăria nu este chiar contra PSD. Ba chiar a sprijinit și-o lege inițiată de o voce din rândul social-democraților - legea antifumat în locuri publice, fiind unul dintre cei mai importanți susținători ai acesteia. Deci legile PSD sunt bune, dar conducătorii merită să meargă la pușcărie, din start, fără a li se stabili vinovăția.

Acum nu știm ce mai face Marius Vintilă, după ce a renunțat la Radio Seven. Cred că este Voice over artist la National Geographic Channel. Și nu prea știm nici, în trecut, cu s-a ocupat realizatorul exact. Pare că nu a excelat prea tare, dar niciodată nu este prea târziu. Rețeta pare simplă: găsești un politician, îi strigi în față: "la pușcărie" și te va cunoaște o țară întreagă. Când cauți pe Google, afli informații despre alți Marius Vintilă, cum ar fi un antrenor de gimnastică, un liberal și un polițist, despre Vintilă al nostru care s-a luat de Dragnea trebuie să cauți câteva ore, pe Internet, pentru a te dumiri, cine este.

[citeste si]

Marius a lucrat la Radio Nova, Europa FM, Prima TV, Radio Guerrilla (de unde a fost dat afară) și la Radio Seven. E totuși ceva ce îmi place la Vintilă - vocea pe care însă ar trebui să o folosească inteligent și cu bun simț, iar când vocea tace, să ia ștampila și să meargă la vot, nu să se ia din oameni prin avion, indiferent că îi cheamă Liviu Dragnea sau Sorin Oprescu.

Închei cu poate cea mai bună reacție avută în această controversă - a lui Silviu Andrei, om de radio, care nu poate fi bănuit că este vreun fan al președintelui PSD.

"Pentru a ne lamuri de la inceput, nu-s fanul lui Dragnea. Sunt adeptul unui principiu. Cu Marius Vintila mă știu de 22 de ani. Am avut o perioada o emisiune impreuna la ProFM prin 95. Un om de radio talentat. Am citit ca i-a "explodat" in fața cu reproșuri lui Dragnea, taman in avion. Doi pasageri aflati in acelasi avion. In avion nu conteaza cine esti, ce job sau ce caracter ai.

Esti pasager. Un simplu pasager. Si eu am zburat cu diversi politicieni in avion. Unii imi erau pe plac, altii nu. Nu mi-am permis să-i deranjez pe cei ce-mi displaceau. Nu mi-am permis sa cert pe cineva. Vintila a facut-o cu Dragnea in mod obraznic si gratuit. Consider ca votul este singurul instrument care trebuie sa decidă evolutia sau involuția unui om politic intr-o țară democratică sau daca situatia intra in zona penalului justitia să-si faca datoria. In orice caz, nu așa, nu în acest fel. Nu hăituind oameni pe strada, in locuri publice. Nu în felul in care a procedat Vintila. Golănește", spunea Silviu Andrei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel