Ce i s-a părut ireal lui Adrian Năstase la Congresul PSD

nastase_congres
nastase_congres

Primirea de care a avut parte Adrian Năstase la Congresul PSD i-a provocat fostului premier o emoție extraordinară "care i-a aburit privirea", după cum însuși a recunoscut acesta, duminică, pe blogul personal. Fără a dori deocamdată să comenteze "mesajele, discursurile, alegerile" de la Congres, Adrian Năstase a explicat și ceea ce i s-a părut "ireal" la întrunirea de la Sala Palatului.

"Congresul PSD a însemnat pentru mine un moment de emoţie. Am fost într-o situaţie pe care mi-e greu să o definesc. Am participat la toate etapele de "construcţie" a acestui partid. (...) Îmi vin în minte numeroase momente în care istoria mea personală s-a legat de istoria acestui partid. Şi cu bune şi cu rele. Unele amintiri aş vrea să le şterg complet din memorie. Pe altele aş vrea să le pun în cea mai preţioasă casetă a trăirilor şi memoriei mele", a scris, duminică, pe blogul personal, Adrian Năstase.

"De aceea, mi s-a părut aproape ireal să particip, în calitate de "invitat", la un congres al partidului la a cărui naştere am contribuit. Multor colegi din sală - am avut impresia - li s-a părut, de asemenea, ciudată această postură. De ce s-a ajuns aici, ştiţi deja", a adăugat fostul premier.

 Năstase susține în continuare că s-a bucurat să reîntâlnească vechi prieteni sau colegi din toată țara și că "l-a impresionat enorm primirea care i-a fost făcută".

"Știu ce înseamnă să fie prezentat cineva. Știu să “ascult” aplauzele din sală. În momentul în care însă, întorcându-mă spre sală, am văzut cum se ridica în picioare, în valuri, cei 5000 de colegi, pentru a mă aplauda, am simțit că mi se aburește privirea și am simțit cum o mare căldură mă cuprinde…", a mărturisit Adrian Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel