Ce au transmis publicului William şi Kate după ce au postat o fotografie mult așteptată - Foto în articol

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia sa, Kate, au mulţumit publicului pentru mesajele transmise marţi cu prilejul celei de-a şasea aniversări a fiului lor Louis, notează Reuters. 

De asemenea, Wiliam și Kate au publicat o poză cu Louis pe reţelele de socializare cu scopul de a marca ocazia, un close-up al tânărului prinţ care zâmbește.

'La mulţi ani cu ocazia împlinirii a 6 ani, prinţ Louis! Vă mulţumim pentru toate urările frumoase de astăzi', a transmis Palatul Kensington pe X.

Poza a fost realizată de Kate în Windsor, unde locuieşte familia. Louis este cel mai mic dintre cei trei copii ai cuplului princiar Wiliam și Kate, avându-i ca fraţi pe George, care are 10 ani, şi pe Charlotte, care va împlini luna viitoare nouă ani.

Palatul Kensington a dat publicităţii de câţiva ani poze realizate de Kate, o fotografă amatoare pasionată, pentru a marca zilele de naştere şi alte evenimente de familie. Cu toate acestea, o poză dată publicităţi, în 2024, cu ocazia Zilei Mamei în luna martie, a fost retrasă de numeroase organizaţii de presă, inclusiv de Reuters, pentru că fusese editată, fapt pentru care Kate şi-a cerut scuze ulterior.

Acest incident s-a produs cu puţin timp înainte ca prinţesa Kate să dezvăluie că face chimioterapie, după ce testele făcute în urma unei intervenţii chirurgicale abdominale majore la care a fost supusă în luna ianuarie 2024 au dezvăluit prezenţa unui cancer. Recent, Moştenitorul tronului, William, a participat la primul său angajament public după anunţul făcut de soţia sa. Totodată, Kate va reveni în lumina reflectoarelor doar atunci când echipa sa medicală va spune că aceasta se simte suficient de bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel