EXCLUSIV  Ce ar ASCUNDE criza gunoiului din Sectorul 1. De ce a declarat Armand RĂZBOI

Facebook Clotilde Armand
Facebook Clotilde Armand

Jurnalistul Val Vâlcu a pus o întrebare extrem de importantă în contextul scandalului gunoiului din Sectorul 1, coroborat cu interviul procurorului SIIJ Sorin Iaşinovschi despre frauda de la alegerile din 27 septembrie. 

"Clotilde a declanşat criza gunoiului din Sectorul 1, ca să aibă alt scandal mediatic şi să acopere povestea interviului?", a întrebat jurnalistul Val Vâlcu în emisiunea "Deferiţi Mass-Media". Acesta a fost completat rapid de Bogdan Chirieac, care a spus că "este o tactică bună, să ştiţi". 

"Eu cred că s-a nimerit şi asta, dar ofensiva asta nu ştiu cât poate să... Eu stau puţin în Bucureşti în ultimii ani, dar am prieteni în sector care spun că e plin de şobolani. Ea trebuie să dea vina pe cineva. Dacă nu inventa această stare de alertă pe care o cere prefectului astăzi, că este pus sub asediul gunoaielor Bucureştiul din cauza firmei de salubritate, ar fi trebuit să deconteze încă un weekend în care lumea fuge de şobolani. Le e frică oamenilor. Parcul Herăstrău e plin de şobolani, pentru că s-au înmulţit din cauza gunoaielor. Vorbim de Capitala Capitalei. Nu prea ţine motivaţia asta a ei, că nu merg lucrurile în Sectorul 1 din cauza firmei de salubritate. Noi, eu şi Bogdan Chirieac, trăim în Sectorul 1 de zeci de ani. Cum au fost primarii, cum nu au fost, că au fost de toate culorile, nu au fost probleme nici cu şobolanii, nici cu gunoaiele. Cum a venit Clotilde Armand, cum au început! Nu e problemă, dacă e contractul prea scump, să fie renegociat, să stea cu ăia la masă, ne convine şi nouă, că poate scad taxele. Dar dacă simplul scop este să îi schimbi pe ăia cu vreo firmă franţuzească sau ce vrei să mai aduci acolo, puteai să o faci amiabil. Se întâlnea cu ăia, să vadă ce le mai poate da, să îi roage să renunţe la contract că vrea să facă o nouă licitaţie. Nu a făcut asta, s-a certat cu ei, dar s-a certat cu ei pe spatele nostru. Noi nu ştim în câtă vreme vom putea stârpi şobolanii. Credeţi că şobolanii, dacă îşi fac cuib prin blocurile din Sectorul 1 sau prin subsolurile caselor, atât de uşor îi mai dai afară? Deratizarea e foarte complexă!", a declarat Cozmin Guşă. 

Nu știm dacă Clotilde Armand a declarat război companiei care strânge gunoiul din Sectorul 1 pentru a ascunde dosarul sacilor cu voturi și declarația fermă a procurorului din dosar care a spus că a existat fraudă. E o ipoteză. Dar un lucru e sigur: vorbindu-se despre gunoi, nu s-a mai vorbit despre declarațiile procurorului și despre presupusa fraudă de la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1. 

Procurorul Sorin Iaşinovschi a anunţat FRAUDĂ la alegerile din Sectorul 1 

Întrebat dacă se poate spune că a fost fraud la alegeri, procurorul Sorin Iaşinovschi a spus, clar, "Da, la nivelul secţiilor există, dar nu pot da cifre. Dar există, din ce am văzut!". 

Ulterior, procurorul a fost întrebat dacă s-ar putea vedea o răsturnare de situaţie în cazul rezultatului alegerilor, atât pentru postul de primar, cât şi pentru Consiliul Local. 

"Tot ce e posibil. Într-o anchetă poţi avea mereu o răsturnare de situaţie, şi în ultimul moment! Chiar când nu te aştepţi! Nu e exclus, dar nu ştiu dacă s-ar putea răsturna ierarhiile, pentru că am putea găsi fraudă de ambele părţi!", a mai spus procurorul.  

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel