Ce a urmat după mesajele lui Radu Herjeu: Mă înjură pentru ce li s-a spus că fac sau ce li s-a "tradus"

Rodica Mitu / 03 ian 2020 / 16:53 Salveaza PDF Comentarii
Radu Herjeu
Radu Herjeu

Radu Herjeu precizează că, în ultimul an, 70% dintre cei care l-au înjurat sau/și amenințat sunt ”IT”-iști.

„Am realizat că o anumită parte a mesajelor mele trezește reacții mai ales la "publicul comercial", adică 18-45 de ani, majoritatea cu studii superioare și cu un nivel de trai peste medie. Adică fix elita pe care tânjesc toate televiziunile s-o seducă!

Astfel, în ultimul an, 70% dintre cei care m-au înjurat sau/și amenințat sunt "IT"-iști, adică au trecut un loc de muncă afiliat domeniului. Cam 20% sunt "antreprenori", oameni de succes carevasăzică. Vreo 5% sunt niște creativi, adică nu au un loc de muncă stabil, dar sunt membri în o mulțime de ong-uri care schimbă lumea. Așadar, o majoritate covârșitoare de intelectuali sadea.

Dintre toți cei care simt că nu-și îndeplinesc misia lor pe Pământ dacă nu mă bălăcăresc pe mine, 65% au poză de profil cu copilul din dotare. 25% au pisici sau câini, restul motociclete. 90% sunt foarte preocupați de soarta planetei, de toate campaniile de arătat cât de buni oameni suntem noi, sharuiesc la greu, dar selectiv, articole grele de pe site-urile "dă dreapta" și, evident, 80% propăvăduiesc mesianismul unor personaje politice.

Dar toți, absolut toți, mă înjură pentru ce li s-a spus că fac sau ce li s-a "tradus" din ce scriu”, a precizat, vineri, Radu Herjeu pe contul său de Facebook.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26