Cazul Gutău: Băsescu spune că se duce la Parchetul General doar dacă va fi însoțit de Mircea Toader

Traian Băsescu a declarat că o va reclama pe judecătoarea Livia Stanciu în cazul Gutău, doar dacă va fi însoțit de Mircea Toader, care ar deține informații-cheie din culisele condamnării lui Mircia Gutău. Toader ar fi singurul care putea confirma informațiile lui Băsescu. 

Ar trebui să merg la Parchetul General împreună cu Mircea Toader, însă el a refuzat public aseară și a spus că nu are ce să comenteze. Voi avea o discuție cu el. Dacă ceea ce știu îmi confirmă și el, cu certitudine mă voi duce. Dacă nu, ajung în ipostaza de denunțător fără probe," a spus Traian Băsescu la România TV.

Întrebat când a aflat că ar fi fost ceva necurat în procesul lui Gutău, fostul președinte a spus că informațiile le-a primit la destul de mult timp după ce a fost condamnat". 

Recent, Traian Băsescu a declarat că dosarul și condamnarea lui Mircia Gutău, primarul din Râmnicu-Vâlcea, se bazează pe o înscenare și a lansat un atac dur la adresa judecătoarei Livia Stanciu, despre care a spus că o va reclama la Parchetul General. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel