Cazul Caracal. Fostul șef al Poliției Caracal: Fata ne-a dus în eroare. Eroarea era totală, brazii erau mici

Fostul șef al Poliției Caracal a vorbit în direct la România TV despre ziua în care Alexandra a sunat la 112, dar și despre apelurile polițiștilor către victimă. 

”Prima dată ne-a sunat fata. După, am sunat la numărul acela și nu ne-a mai răspuns. Și peste cam vreo jumătate de oră a sunat ea, din nou și nu știu ce s-a făcut. Nu știu dacă au sunat subordonații mei sau nu, atunci a apucat fata să le spună că vede un brad, vede un nuc, că sunt niște câini, da, ne-a dus în eroare cu o poartă roșie care nu era la drum. Bine, nu asta contează. Eroarea era totală. Am căutat cu toată poliția elementele ca o casă să aibă un brad, un nuc și așa mai departe. Brazii erau doi mici, nici nu depășeau un gard. Erau în fața casei. În sfârșit...

Apelul a fost în jurul orei 12:00. Fata a fost surprinsă atunci, când a vorbit cu noi. Noi am aflat la ora 1 noaptea, la 2, dar nu mai puteam face nimic.

STS ne-a dat o triangulație greșită, într-un cartier în partea dreaptă. Nimeni nu ne-a spus că este în cartierul Bold. Nu a venit nimeni la mine să îmi spună treaba asta. Fata nu ne-a spus niciodată de Bold, că nu eram nebuni să căutăm într-un cartier la 2 km distanță. Eu am coordonat toată acțiunea și am făcut ce trebuie.", a spus Nicolae Mirea, fostul șef al Poliției Caracal, în cadrul unui interviu pentru România TV.

Vezi și: Crime Caracal. Dosar penal pentru un bărbat care a vrut să ajute familia Luizei. Vasile Dănilă: Meritam o medalie, nu dosar penal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel