Cătălin Cîrstoiu, posibil candidat pentru București, ”nu este oricine”, spune Bogdan Chirieac: Ce devine însă inacceptabil la PNL și PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Bogdan Chirieac a abordat tema presupusei candidaturi a medicului Cătălin Cîrstoiu din partea coaliției pentru București. 

 

În cadrul unei intervenții la Antena 3 CNN, analistul Bogdan Chirieac a abordat noile informații care circulă în spațiul public legate de presupusa candidatură a medicului Cătălin Cîrstoiu din partea coaliției PSD - PNL București.

Este o decizie bună doctorul Cătălin Cîrstoiu ca și candidat al coaliției în acest moment pentru primăria capitalei?

"Măcar este o decizie. Dacă va fi bună sau nu pentru coaliție o să vedem pe 9 iunie. Dacă va fi bună sau nu pentru bucureșteni o să vedem peste 4 ani. Oricum, medicul, profesorul universitar doctor Cătălin Cîrstoiu a dovedit ceva în această viață. Este managerul Spitalului Municipal din București, decan al Facultății de Medicină. Nu este oricine, ca să spun așa. Problema fundamentală este că partidele nu au cadre. Nu-și cresc cadrele, ceea ce pentru două partide cum sunt PSD și PNL începe să devină inacceptabil. O să fie niște candidați puternici, precum Cristian Popescu Piedone și Nicușor Dan. Totuși, profesorul Cîrstroiu este propulsat de coaliție și pleacă cu o zestre de procente. Să vedem dacă va candida ca independent și doamna Firea, după cum se aude. De data aceasta bucureștenii au de unde alege. Mâine Marcel Ciolacu se va întâlni cu Gabriela Firea. Am înțeles că din motivul acesta nu a fost o conferință de presă care l-ar fi ajutat mult pe Cătălin Cîrstoiu, fiindcă domnul Ciolacu dorește să vorbească înainte cu doamna Firea și organizația din București” a spus analistul politic Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel