Cât pierde Barcelona

 FC Barcelona are pierderi uriaşe după ce a fost eliminata de AS Roma din Liga Campionilor.

Incredibila victorie cu 3-0 a celor de AS Roma asupra FC Barcelona are urmări nu doar în plan sportiv. Messi şi ai săi s-au crezut calificat după victoria din manşa tur, 4-1 pe Nou Camp. Echipa italiană a reuşit o surpriză de proporţii şi a marcat de trei ori, fără să priemască vreun gol. Astfel, FC Barcelona părăseşte Liga Campionilor din faza sfeturilor de finală.

Gruparea catalană va suferi şi din punct de vedere financiar. Dacă ar fi reuşşit să se califice în semifinale, formaţia pregătită de Ernesto Valverde ar fi încasat 7.5 milioane euro, iar din vânzarea biletelor ar mai fgi încasat 3 milioane euro.

Pe lângă toate acestea, FC Barcelona ratează şi prima de 5 milioane euro, promisă de sponsorul principal pentru victoria în UEFA CHampions League.

[citeste si]

Un român în semifinalele Ligii Campionilor

Calificarea "en fanfare" a celor de la AS Roma aduce în prim plan un român. Este vorba de portarul Bogdan Lobonţ. Fotbalistul de 40 ani, aflat sub contract cu gruparea capitolină, va fi singurul român în semifinalele actualei ediţii a Ligii Campionilor. Chiar dacă nu apare decât rar în poarta AS Roma, Lobonţ a fost chemat şi la echipa naţională de selecţionerul Cosmin Contra, care ar vrea ca hunedoreanul să fie antrenor cu portarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel