Cât costă adeverința reală de vaccinare, dar fără să faci vaccinul. Bogdan Chirieac: Numai fapte penale. E absurd

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre adeverințele reale de vaccinare, obținute prin practici ilegale, fără ca persoanele să fie imunizate. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit în direct la România TV unde a comentat despre faptul că autoritățile din România descoperă tot mai multe adeverințe de vaccinare care sunt obținute ilegal. Recent, mai mulți medici din trei județe au fost reținuți de polițiști după ce s-a descoperit că au făcut diferite infracțiuni. 

Întrebat de Lili Ruse dacă situații similare pot fi în toată țara și dacă este adevărat că este posibil să nu știm numărul real al persoanelor vaccinate, Bogdan Chirieac a răspuns: 

”Nu știm numărul real al celor vaccinați. S-au adăugat în România morți după șase luni de zile. Cred că e un caz mai rar întâlnit în Europa, cu adeverințe false de vaccinare. S-a găsit o tânără doctoriță, eu sper să nu-și piardă licența ci doar să învețe din asta, care a făcut acest fals. Numai fapte penale. E absurd. Avem de a face și cu așa ceva. Sunt oameni care nu vor să se vaccineze, dar vor să poată călători, să meargă la spectacole, etc. Să știți că toate restricțiile astea care sunt în statele occidentale vor veni și la noi. Poate cu o întârziere de o săptămână, două, trei, dar vor veni și la noi. În Italia de exemplu, profesorii nu sunt obligați să se vaccineze, dar, dacă nu te vaccinezi, nu poți să te duci la școală, nu o să poți să predai, iar la cinci absențe nemotivate ți se desface contractul de muncă și atunci poate că unii se gândesc că ”domnule nu vreau să mă vaccinez, nu vreau să îmi pierd locul de muncă și atunci poate falsific adeverința de vaccinare”, cum e cazul la noi. E bine că poliția face cercetări, că poate cei care vor să facă așa ceva se mai lasă de lucrurile astea”, a declarat Bogdan Chirieac. 

CITEȘTE ȘI: Medic din Cluj, cercetat pentru că a înscris în Registrul Vaccinărilor persoane care nu s-au imunizat. Caz similar și la Bacău, percheziții în Alba

Cât costă adeverința de vaccinare

Tot la România TV a intervenit și Gelu Vișan, care a explicat cum se obține o adeverință reală de vaccinare și cât ar costa, dar fără să faci vaccinul. 

”De vreo două luni zile se dau în toată România astfel de adeverințe false. Este între 50 și 100 de euro adeverința. Acum a ajuns chiar și la 30 de euro. Deci sunt unii mai norocoși care au luat cu 30 de euro. E plină România de așa ceva. Medicul a luat 30 de euro și s-a făcut că îl vaccinează. Se duce pacientul la centrul de vaccinare, e înregistrat, e fizic prezent, dar nu intră la vaccinat. E înscris, se vede că a fost acolo, nu se vaccinează, dar primește adeverința de vaccinare. Se face toată procedura, mai puțin înțepătura și atunci îi dai doctorului 30 de euro sau 50 de euro. Chestia asta se întâmplă de două luni și jumătate. Acum poliția face pe deșteapta și ne prezintă trei cazuri. Românul este inventiv. Eu cred că sunt zeci de mii de persoane în România care sunt vaccinate fals”, a declarat Gelu Vișan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel