Carmen Dan, la Antena 3, după scandalul cu Iohannis: Fac o mărturisire

Carmen Dan
Carmen Dan

Carmen Dan a intervenit telefonic la Antena 3, unde a făcut o serie de precizări după mesajul transmis pe pagina sa de socializare preşedintelui Klaus Iohannis. 

Ministrul de Interne a postat, pe contul de Facebook, un mesaj în care îl critică pe Klaus Iohannis, făcând referire și la legea privind autoritatea polițistului, refuzată de președintele României. 

"Poate că am folosit cuvinte care deranjează multe urechi dar am exprimat un sentiment pe care l-am avut în momentul în care am constatat că preşedintele a atacat la CCR şi acest act. Şi o să vă fac o mărturisire. Acest act despre care noi am comunicat în mod public, transparent şi deschis şi am discutat pe marginea lui cu absolut toţi actorii sociali implicaţi şi care s-a dezbătut în Parlament mai bine de un an, în momentul în care a fost adoptat în Camera Deputaţilor vă rog să mă credeţi că eu, personal, am avut un sentiment de mare bucurie. A fost ca o victorie a noastră, instituţională, pentru încununarea acestui efort pe care l-am făcut şi, pentru mine, personal, a fost materializarea unei promisiuni pe care i-am făcut-o soţiei poliţistului ucis la Suceava care mi-a cerut, în mod expres, să facem ceva. Aşa s-a născut acest pachet legislativ", a declarat Carmen Dan la Antena 3. 

"Am simţit nevoia să comunic, public, această supărare a mea. Eu cred că multă lume a înţeles că nu am războaie personale cu domnul preşedinte dar sunt dispusă să mă lupt cu oricine pentru a putea reforma MAI", a mai declarat ministrul. 

Ce mesaj a transmis Carmen Dan pe Facebook

"Atât poate... din frustrare, din disperare, din ambiție bolnăvicioasă. Indiferent ce îl "mână în luptă" pe președintele țării, efectele blocării constante a oricărui demers, fără niciun temei legal, se răsfrâng asupra românilor!

Domnule președinte Klaus Werner Iohannis, înțelegem cu toții că ați face orice pentru a obține al doilea mandat. Dar acest "orice" trebuie să aibă anumite limite, care sunt impuse de elementarul bun simț și care sunt respectate, în general, de majoritatea actorilor politici. Noi, muritorii de rând, așteptăm de la Domnia Voastră ca măcar acum, în ultimul ceas, să vă recalibrați abordarea și să vă susțineți campania electorală în parametrii normalității, fără a distruge totul în jur, doar de dragul propriei preamăriri", a scris Carmen Dan pe Facebook. 

actualizare

Vezi şi: Judecătorii condamnă practica DNA Oradea

EXCLUDERI din PNL. Doi politicieni, dați afară: De nepermis!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel