Carmen Dan, către Ciutacu: Sunt sigură că vă amintiți

Carmen Dan - Victor Ciutacu
Carmen Dan - Victor Ciutacu

Ministrul de Interne, Carmen Dan, acuzată că ar fi premeditat violențele de la protestul din 10 august în interviul realizat de Victor Ciutacu în luna iulie, i-a reamintit prezentatorului, în direct, la televizor, despre ce au discutat.

Victor Ciutacu: Doamnă ministru, ați fost acuzată că ați premeditat violențele din Piața Victoriei într-un interviu pe care mi l-ați acordat mie cu vreo lună înainte când nici măcar nu se bănuia care va fi amploarea mitingului. Suntem cumva părtași la premeditare.

Carmen Dan: Un alt scenariu, domnule Ciutacu. Credeți-mă, trăiesc senzația că suntem în filme cu spioni de ceva vreme. Amândoi am fost în această poveste. Îmi amintesc contextul în care am făcut acele afirmații, sunt convinsă că și dumneavoastră vi le amintiți.

Victor Ciutacu: Încă nu m-a lăsat memoria. Eu am făcut interviul.

Carmen Dan: În interviu, așa cum știți, am vorbit despre imaginea Jandarmeriei, despre caii Jandarmeriei..În acest moment nu aș vrea să își imagineze cineva că eu duminică de duminică sunt la minister și din umbră dau comenzi Jandarmeriei să acționeze sau să nu acționeze într-un anumit fel. A se induce ideea că în acest demers a existat premeditare și că eu anticipam că peste două luni de zile aveam cunoștință..., a fost dialogul dintre cei doi în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV.

Declarațiile făcute de Carmen Dan privind intervenția jandarmilor în interviul realizat de Victor Ciutacu pot fi urmărite AICI:

Carmen Dan, intervenție jandarmi: Nu sunt violenți ca în alte state. Prefectul decide intervenția în forță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel