Carmen Dan, reacţie în cazul plăcuţelor anti-PSD

Carmen Dan
Carmen Dan

Carmen Dan, ministrul de Interne, are o primă reacţie în cazul plăcuţelor de înmatriculare cu mesaj anti-PSD. 

Carmen Dan, ministrul de Interne, reacţionează în cazul plăcuţelor de înmatriculare cu mesajul M##EPSD. "Am toată încrederea că şeful Poliţiei Române, care în acest moment derulează o serie de verificări, va face lumină în această situaţie controversată", a declarat Carmen Dan joi, la sediul MAI. 

Reamintim că posesorul autoturismului cu numărul de înmatriculare controversat a rămas fără permis şi plăcuţele maşinii, acestea fiindu-i retrase de către poliţişti. Răzvan Ştefănescu este şoferul maşinii înmatriculate în Suedia. El a declarat presei că, dacă era atenţionat de poliţişti să schimbe numerele, ar fi acceptat. "Dacă (Poliţia - n.red.) mi-ar fi spus sau mi-ar fi dat o notă că trebuie să schimb plăcuţele personalizate, le-aş fi schimbat. Dar dacă le-aş fi schimbat de capul meu, aş fi făcut o ilegalitate", a spus Ştefănescu.

Potrivit Biroului de presă al Brigăzii Rutiere, în cazul bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România", faptă prevăzută de art. 334, alin. (4) din Codul penal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel