Carmen Avram, în prima zi de școală - FOTO

Carmen Avram este una dintre cele bune jurnaliste din țară, un reportaj făcut de echipa ”În premieră cu Carmen Avram” fiind nominalizat la premiile Emmy.

Imaginea de mai sus a fost făcută în prima zi de școală, zi despre care Carmen Avram și-a amintit, într-un interviu, ca fiind terifiantă.

VEZI ȘI: ANTENA 3, NOMINALIZATĂ LA PREMIILE INTERNAȚIONALE EMMY 2014

”Părinții mei m-au dat la școală cu predare în limba germană din Vișeu de Sus, unde locuiam, și eu eram singura din clasă care nu știa să spună nici măcar danke schon. Eram șapte români în clasă și 20 de nemți. Toți ceilalți făcuseră grădinița germană. Eu nu. Așa că în prima zi, învățătoarea ne-a ridicat pe rând în picioare și ne-a întrebat în germană cum ne cheamă. Problema e că înaintea mea au răspuns doar nemții din clasă și cum erau prenume ca Harry, Karin, Gerhardt și altele asemenea, cu numele de familie aferente - Zawatzky, Fischer, Beldinger etc, de care eu nu auzisem niciodată, nu am înțeles ce vorbesc ei acolo și când a ajuns la mine, am început să plâng. Apoi însă a început să-mi placă, așa că în clasa a treia ajunsesem să înventez bancuri în germană și să calculez în minte tot în germană”, spunea Carmen Avram.

Postul de televiziune Antena 3 a fost nominalizat la Ediţia a 35-a a Premiilor Emmy (International Emmy® Awards) şi va fi prezent la ceremonia din 30 septembrie 2014 de la New York (Annual News & Documentary Emmy® Awards Ceremony).

VEZI ȘI: Trustul Intact a luat 8 premii APTR

International Academy of Television Arts & Sciences a anunţat, marți, că Antena 3, cu materialul "Lungul drum spre casă", realizat de echipa "În premieră cu Carmen Avram", a fost nominalizată la categoria "Current Affairs".

VEZI ȘI: Mihai Gâdea, dat în judecată de Radu Petru Pricop, ginerele lui Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel