EXCLUSIV  Carantinare Bucureşti. Prognoza lui Ciuvică: E cert!

Mugur Ciuvica
Mugur Ciuvica

Bogdan Chirieac l-a întrebat pe Mugur Ciuvică, în timpul emisiunii "Miercurea Neagră", dacă crede că Bucureştiul va fi carantinat. 

"O carantinează încet-încet, dar nu o să îi mai spună ‚carantină’, o să îi spună ‚restricţii’, i-a zis cumva domnul Boc. Am fost într-o emisiune la care a participat şi el şi a zis: 'restricţii punctuale'.

Nu va fi carantină, vor fi restricţii punctuale. Dar e cert că or să bage mai multe restricţii. O să fie o carantină numită altfel, în sensul în care poate n-o să fie interzis ieşitul din casă toată ziua, dar sigur o să fie scurtată perioada, o să ne ţină în casă în weekend – asta aproape sigur, ştiţi deja că circulă pe surse ce vor să facă.

Vor închide şcolile... dar aici s-a mişcat înainte domnul Cîmpeanu, corect cred, şi a zis că dacă se vor închide şcolile mai bine le dăm vacanţă şi prelungim şcoala în iunie.

Deci vor face lucrurile astea, pentru că nu ştiu să facă altceva. Vaccinarea, aşa cum vedem cu toţii, nu merge prost dar nici nu are cum să meargă mai bine pentru că suntem ţinuţi de cotele pe care le primim de la Bruxelles. Deci de vaccinare nu ai de unde să aştepţi minuni, dacă nu iei de la ruşi sau de la chinezi. Dacă nu testezi masiv şi nu izolezi pe cei care sunt contacţi cu cei descoperiţi infectaţi, nu ai alternativă decât să îi ţii pe toţi în casă", a afirmat Mugur Ciuvică.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel