EXCLUSIV  Candidatul AUR la PMB, Mihai Enache, ”cel mai potrivit om să conducă Bucureștiul”. George Simion: Faptul că nu are notorietate este și vina mea

George Simion a vorbit despre candidatul AUR la Primăria Generală a Capitalei, despre care spune că ecel mai potrivit om să conducă Bucureștiul. 

George Simion, liderul AUR, a vorbit la DCNEWS despre candidatul pe care partidul său îl are pentru Primăria Municipiului București, pe care îl consideră ”cel mai potrivit”, în ciuda faptului că nu este un om cu notorietate precum contracandidații săi, Nicușor Dan, Cristian Popescu Piedone sau, posibil, Gabriela Firea.

”Este cel mai potrivit om să conducă Bucureștiul, este un om cu expertiză în domeniu, este un om care își cunoaște meseria, pentru că el a terminat administrație publică, pentru că are experiență de 9 ani în administrație publică. A fost manager de proiect pentru construcția unui spital de stomatologie, a unei stații de metrou. Este un om care poate face lucruri.

Faptul că nu are notorietate este și vina mea. Și mie mi-a fost foarte greu să mă fac cunoscut în spațiul public, de multe ori a trebuit să trec peste anumite limite. (...) Mihai Adrian Enache este candidatul nostru. Nu are un nume (n.r. în sensul de notorietate).

Nici eu. George Simion nu îl reții atât de simplu. Acum îl reții, dar acum 4 -5 ani, îmi spuneau foarte mulți Eugen Simion”, a declarat George Simion, în cadrul emisiunii ”Ce se întâmplă?” de la DC News.

De altfel, acesta și-a exprima opinia și în privința candidaturii ”interesante” a lui Cristian Popescu Piedone, edilul Sectorului 5.

”Acum, candidatura dlui Piedone este interesantă, sunt curios ce piedici va întâmpina, sunt curios candidatul AUR ce scor va lua, este un test și pentru noi, să promovăm un profesionist într-un mediu politic în care oamenii sunt învățați să voteze după notorietate”, a mai spus George Simion.

Mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel