Candidat PSD prezidențiale. Pleșoianu, după declarația lui Tăriceanu: Voi merge până la capăt

Pleșoianu Liviu
Pleșoianu Liviu

Liviu Pleșoianu a vorbit despre candidatul PSD la prezidențiale. Deputatul PSD susține că decizia sa de candida nu s-a schimbat și va merge până la capăt.

Urmează să se ia o decizie în partid. Am înțeles că se vor face niște sondaje. Nu cred că este suficient să se facă niște sondaje. Sondajele arată o poză momentului, depinde cine le face, depinde și pentru cine le face. Nu sunt cel mai mare fan al ideii de sondaje. Singurul lucru pe care pot să îl spun, apropo de ce zicea Tăriceanu, nici eu nu mi-am schimbat deloc decizia, este aceeași, de a candida.

Exact cum o spun de aproape doi ani, voi merge până la capăt pentru că am toate motivele să o fac. În același timp, sunt de acord cu ce spunea colegul Șerban, eu consider că indiferent care va fi candidatul PSD, partidul trebuie să meargă cu un candidat propriu. Dacă merge în turul doi candidatul PSD, ALDE îl va sprijini sau dacă va merge domnul Tăriceanu în turul doi, electoratul PSD îl va sprijini, a spus Liviu Pleșoianu, în emisiunea "News Line, de la România TV.

Vezi și: Tăriceanu, la prezidențiale. "Prima opțiune rămâne..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel