Călin Georgescu, avertisment despre STATUL SUBTERAN. "Este o pandemie a fricii"

Economistul Călin Georgescu a declarat că pandemia de coronavirus sporeşte la sădirea fricii în comunităţi, iar acest lucru ar fi în avantajul statului subteran. 

"Cred că această pandemie este una a fricii şi a prostiei. Pentru că, atunci când inoculezi această armă perfidă, anume frica, în mintea oamenilor, este foarte greu să o mai scoţi de acolo. Aşa au fost cucerite şi ţinute sub conducere toate ţările sclavagiste. Ori, ce trăim astăzi este de fapt o pandemie a fricii şi v-aş putea da un examplu simplu. În India, când se naşte un elefant, stăpânul îl ţine legat cu o sfoară de o nuia în pământ. Elefantul creşte şi ajunge adult. Elefantul adult trage buşteni, dărâmă case, cară bolovani, şi seara este legat de aceeaşi nuieluşă. Dar cred că orice învăţare are şi dezvăţare. Omenirea este ţinută sub frică pentru a putea fi controlată şi observată. Acesta este obiectivul!", a declarat Călin Georgescu la Canal 33. 

Cine controlează frica

"Aşa cum arată astăzi situaţia, vorbim de ceea ce se numeşte deep state, statul subteran. Care în opinia mea are două trăsături, linii. Sistemul financiar bancar şi Big Pharma. Cele două lucrează împreună, iar o mare criză, cum este şi aceasta, conduce la mari averi pentru cei care conduc de fapt. Sigur că, în acest sens, cea mai mare descoperire este că statul a devenit cel mai mare duşman al cetăţenilor. Iar chemarea pe care însuşi Donald Trump a făcut-o la sesiunea ONU din septembrie 2019 este reclădirea patriotismului şi chemarea patrioţilor pentru renaşterea suveranităţii ţărilor.", a mai spus specialistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel