Cabinet medical de Pediatrie, deschis la Centrul de Sănătate "Sfântul Nectarie", Sector 6

Consultatie
Consultatie

În cadrul Centrului de Sănătate Multifuncţional "Sfântul Nectarie", situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, a fost deschis recent un nou cabinet medical, cu specializarea Pediatrie.

Părinţii care doresc să meargă cu cei mici la consultaţii pot face o programare la telefon 031.9593, consultaţia fiind gratuită cu trimitere de la medicul de familie. "Pentru părinţi, copilul este împlinirea, pentru comunitate, el reprezintă viitorul. Suntem preocupaţi, în cadrul autorităţii locale a Sectorului 6, să oferim servicii medicale de calitate, accesibile tuturor membrilor comunităţii, indiferent de posibilităţile financiare", a spus primarul Gabriel Mutu.

Centrul de Sănătate Multifuncţional "Sfântul Nectarie" oferă diagnostic şi expertiză medicală în următoarele domenii medicale: Stomatologie, Oftalmologie, Medicină Internă, Ortopedie, Gastroenterologie, Recuperare medicală (kinetoterapie, fizioterapie şi masaj), Ginecologie, ORL, Chirurgie Generală, Psihiatrie, Cardiologie, Dermatologie, Pediatrie, Pneumologie, Endocrinologie, Neurologie, Neurochirurgie, Urologie, Psihologie clinică, Chirurgie cardio-vasculară.

Sprijin pentru persoanele cu venituri reduse



Totodată, Centrul vine în întâmpinarea nevoilor de asistenţă medicală identificate la nivelul comunităţii, iar persoanele cu posibilităţi financiare reduse, care au domiciliul pe raza Sectorului 6, pot beneficia de aceste servicii în mod gratuit sau cu plată parţială, în funcţie de venituri.

Centrul de Sănătate Multifuncţional "Sfântul Nectarie", aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, a fost deschis în luna decembrie 2017, cu sprijinul Primăriei Sectorului 6. Pentru programări sau informaţii suplimentare, puteţi suna la numărul 031.9593, de luni până vineri, între orele 08.00-20.00 sau puteţi vizita www.nectarie6.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel