Brigitte Macron, rol într-un serial de televiziune: "Am multe emoţii"

Brigitte Macron îşi va interpreta propriul rol într-un episod difuzat sâmbătă din mini-seria "Vestiaires".

Brigitte Macron, soţia preşedintelui Franţei, îşi va interpreta propriul rol într-un episod difuzat sâmbătă din mini-seria "Vestiaires", despre un club de înot pentru persoane cu dizabilităţi din Marsilia (sud-est), a anunţat joi canalul public de televiziune France 2 într-un videoclip postat online, potrivit AFP. "Ştiam că era admiratoarea serialului. Din moment ce îi place, o vom invita să joace alături de noi", a povestit Adda Abdelli, autorul şi unul dintre interpreţii seriei ajunse la cel de-al optulea sezon. 

Episodul va fi difuzat sâmbătă, la 20:40

În episodul care va fi difuzat sâmbătă la 20:40, Brigitte Macron intră în vestiarul înotătorilor pentru a discuta cu aceştia. Prima doamnă poartă costumul bleu cu care a fost îmbrăcată şi la ceremonia din mai 2017 de predare-primire a mandatului între fostul şef de stat François Hollande şi succesorul său, Emmanuel Macron. 

"Am multe emoţii", mărturiseşte, zâmbind, prima doamnă, care a fost profesoară de literatură şi de teatru, înainte de a poza cu echipă serialului. Preşedintele Macron a avut, de asemenea, o scurtă apariţie în "La Traversée", un documentar despre Mai 68 realizat de cineastul Romain Goupil şi fostul europarlamentar Daniel Cohn-Bendit, prezentat în afara competiţiei la festivalul de la Cannes de anul acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel