Bogdan Vintilă - Avertisment pentru jucătorii FCSB - VIDEO

Bogdan Vintilă le atrage atenția jucătorilor săi să nu creadă că Academica Clineni este o echipă ușor de învins, chiar dacă este proaspăt promovată în Liga 1.

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Academica Clinceni pare unul uşor, dar va fi foarte dificil.

Urmează o partidă de campionat în care trebuie să mergem să câştigăm cele trei puncte, avem nevoie să adunăm puncte, suntem pregătiţi din toate punctele de vedere pentru acest joc. Pare un meci uşor, dar nu este, este un meci foarte dificil, trebuie să ne concentrăm foarte bine şi să abordăm jocul ca şi cum am juca împotriva unei echipe puternice. La asemenea meciuri e cel mai greu de montat jucătorii, la jocuri considerate mai uşoare. Totul ţine de concentrarea jucătorilor şi de abordarea acestor jocuri cu echipe considerate mai mici, trebuie să abordăm jocul foarte bine din punct de vedere mental şi al atitudinii. Aceste jocuri sunt foarte importante, pentru că îţi aduc puncte ca şi în meciurile cu echipele considerate mai mari, a declarat Vintilă.

Tehnicianul a mai spus că se fac paşi pe drumul omogenizării echipei: Uşor, uşor trebuie să ajungem să avem o echipă stabilă din punct de vedere al omogenităţii, asta însă nu se poate face peste noapte, în timp se poate omogeniza o echipă.

Pintilii lipsște 4 săptămâni

Fostul portar nu crede că jucătorii săi se gândesc deja la derby-ul cu Dinamo: Nu ştiu dacă vreun jucător se gândeşte acum la meciul cu Dinamo, trebuie să ne gândim la meciul cu Clinceni, pe care trebuie să îl câştigăm, sunt trei puncte foarte importante, după care ne vom gândi la meciul cu Dinamo. Concentrarea lor trebuie să fie la acest joc. O victorie cu Clinceni ar mai îndulci un pic fanii şi i-ar aduce mai mulţi la meciul cu Dinamo.

Pintilii este accidentat şi va lipsi 4 săptămâni, va rămâne jucător, vom vedea în perioada următoare ce se va întâmpla, dar momentan este jucător în perioada de refacere. Mai avem multe meciuri importante de acum încolo şi îmi doresc să am tot lotul valid. Am jucători care îl pot înlocui chiar dacă el este un jucător experimentat, a comentat Vintilă situaţia căpitanului Mihai Pintilii.

VIDEO Declarații Bogdan Vintilă antrenor FCSB

Muncim să urcam cât mai mult în clasament, cu gândul ăsta muncim, vrem să câştigam toate meciurile. Echipa este pe drumul bun, trebuie să rămânem concentraţi ca să devenim invincibili. Acum i-am simţit mai încrezători, şi-au recăpătat încrederea în ei, a concluzionat Bogdan Vintilă.

FCSB o va înfrunta pe Academica Clinceni duminică 29 septembrie, în deplasare, la Călăraşi, de la ora 17:00, în cadrul etapei a 11-a a Ligii I.

Citește și: FCSB se teme de Academica Clinceni: A blocat trei jucători

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel