EXCLUSIV  Prof. Teodorescu, pariu pentru București. Scenariul confirmat de întâlnirea Borza - Ciucă - Ostahie

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Profesorul Bogdan Teodorescu a vorbit despre alegerile de anul acesta și a lansat un pariu care îi vizează pe Gabriela Firea și Sebastian Burduja, posibili candidați la alegerile pentru Primăria Generală.

"Pariul meu este că ei vor fi primul experiment (n.r. Gabriela Firea și Sebastian Burduja). Adică hai să vedem dacă merge un independent. Adică o cooperare transpartinică mult mai aprofundată decât până acum şi experimentul Bucureşti să fie "nu punem nici de la noi, nici de la voi, venim cu un terţ de unde o fi, un neutru şi vedem dacă asta merge mai departe". S-ar putea să asistăm la asta.

Gândiţi-vă că alegerile din 9 iunie trebuie să le dea foarte multe detalii. Primul, dacă vreţi cel mai important detaliu, este cum a funcţionat această maşinărie. Merge, nu merge? Au fost ciocniri, probleme? Și doi: cum a receptat-o electoratul. Adică i-a dat scorul pe care ei îl sperau sau nu?", a spus Bogdan Teodorescu,  în emisiunea Ce se întâmplă, de la DCNews TV.

"Avem trei variante mari şi late"

"Noi avem de-a face cu trei variante. Electoratul să penalizeze, să premieze înţelegerea sau să îşi conserve votul. Avem trei variante mari şi late. Trebuie văzute şi identificate de cei care fac strategia partidelor respective. Al doilea lucru, trebuie văzut cum arată cele două partide de opoziţie după aceste alegeri - cât de sus sau cât de jos sunt, cât de tare a mers retorica lor sau nu. Retorica lor va fi evident împotriva alianţei.

Ultimul lucru pe care vor trebui să îl vadă este dacă varianta unor candidaţi comuni pe care ei i-au anunţat atât în Bucureşti cât şi în câteva oraşe, în care primarii sunt ai celorlalte fore politice, dacă această variantă a funcţionat şi dacă cele două organizaţii locale au sprijinit efortul", a mai spus Bogdan Teodorescu.

De altfel, varianta unui independent a fost confirmată de întâlnirea dintre Remus Borza cu Nicolae Ciucă și CEO-ul Altex. Remus Borza a vorbit despre asta la DCNews: PNL are 5 nume de candidați la Primăria Generală a Capitalei, confirmă Borza. Dan Ostahie e pe listă

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel