Bogdan Constantin Istrățoiu, copilul din filmulețul cu palma lui Băsescu, locuiește la Paris

Bogdan Constantin Istrățoiu, băiatul din filmulețul în care fostul preşedinte Traian Băsescu părea că-l loveşte la un eveniment organizat în 2004 și care a inflamat întreaga societatea în timpul campaniei electorale din 2009, s-a mutat din Italia și se pregătește de cel mai fericit eveniment din viața lui, scrie libertatea.ro.

"Eroul" campaniei electorale din 2009, Bogdan Istrățoiu, are acum 21 de ani, trăiește și muncește la Paris, iar de curând şi-a anunţat prietenii că şi-a cerut iubita în căsătorie.

Cum răspunsul ei fiind "DA", Bogdan Istrățoiu se pregăteşte acum de nuntă.

În 2009, imaginile în care fostul preşedinte Traian Băsescu pare că-l lovește pe Bogdan Istrăţoiu în fața unei scene la un miting electoral organizat în 2004, au inflamat întrega societate.

Chiar dacă imediat după apariţia casetei, copilul a recunoscut că a fost lovit, ulterior şi-a schimbat declaraţiile, negând toată întâmplarea.

Aurelian Pavelescu, revoltat de reacția lui Cristi Danileț față de solicitarea lui C.P. Tăriceanu: Ce vorbiți, d-le?

Despre acest episod controversat, a scris și Adriana Săftoiu în carte sa recent lansată "Cronică de Cotroceni", povestind cum imediat după incidentul de la Ploieşti, cu copilul, Traian Băsescu a sunat-o de urgenţă şi i-a spus ce s-a întâmplat.

"L-a enervat un copil şi l-a îmbrâncit. Nu înţelegeam să fi fost vreun pumn, doar că l-a apostrofat nervos. Nu ştia dacă presa a surprins momentul şi îmi cerea să aflu. Delicată situaţie. Ziariştii auziseră ceva, dar nimeni nu confirma. Subiectul nu a apărut, de unde am dedus că am trecut pârleazul. Băsescu s-a întors în Modrogan. Cum e? Îi spun că nu e nimic clar. L-aţi lovit? Nu, dar l-am repezit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel