Urmărește emisiunea live


Bogdan Chirieac, ipoteză: Probabil că Rovana Plumb își va retrage candidatura

Bogdan Chirieac, invitat într-o emisiune la România TV, a lansat o ipoteză privind ce se va întâmpla miercuri când Comitetul Executiv Național al PSD va alege conducerea provizorie, după autosuspendarea lui Victor Ponta.

"Domnul Liviu Dragnea are toate șansele mâine, nu vi se pare? Doamna Rovana Plumb este un foarte bun ministru al Muncii în acest moment. Este o persoană care începe să își câștige respectul în PSD. Probabil că mâine, doamna Rovana Plumb își va retrage candidatura. Nu am nicio informație; ceea ce spun este doar o ipoteză. Doamna Rovana Plumb este președintele Consiliului Național al PSD, un organism foarte important. Are în față tot viitorul politic, dar acum, în acest moment istoric, PSD-ul simte că Liviu Dragnea poate fi conducătorul de care membrii partidului au nevoie", a spus Bogdan Chirieac la România TV.

Social-democrații se reunesc, miercuri, în ședința Comitetului Executiv Național (CExN) pentru a-și alege liderul interimar, după ce premierul Victor Ponta s-a retras de la conducerea PSD, dar și pentru a stabili data la care va fi organizat viitorul Congres al partidului.

Ce spun Rovana Plumb și Liviu Dragnea

Rovana Plumb a anunțat prima că le va cere colegilor din CExN să o susțină și să se manifeste în continuare ca o "echipă unită".

"Este vorba doar de o poziție de președinte interimar. Desigur că sunt foarte mulți colegi care fac parte din Comitetul Executiv Național care au toate calitățile și sunt îndreptățiți să poată să ocupe această funcție. Sunt un om al echipei și i-am rugat pe colegii mei, dat fiind faptul că mi-am angajat această responsabilitate, să mă susțină să putem să mergem mai departe", a declarat Rovana Plumb.

Liviu Dragnea a anunțat marți că va candida pentru șefia interimară a PSD.

"În urma discuțiilor pe care le-am avut în ultimele zile cu foarte mulți colegi, majoritatea din Comitetul Executiv Național, dar și colegi din teritoriu, am decis să cer votul de încredere al colegilor din CExN pentru a prelua atribuțiile președintelui PSD în urma demisiei domnului Victor Ponta", a afirmat Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel